Holky, cekam necekane tretiho potomka.
V rijnu mi zemrel tatinek, v listopadu jsem nasla kamen s capem, ktery drzi pytlicek s miminkem a v lednu jsem zjistila, ze jsem tehotna!
Muj tatka urcite se reinkarnuje v mem diteti. Nemela jsem duvod otehotnen, proste nas vztah byl tak silny, mam nekolik dukazu, ze cekam dusi tatinka.
Doma mame dve holcicky: Sofia a Victoria, jake holcici jmeno by jste k temito dvouma pripadne dali? Prijmeni Vlčkova.
Stejne si myslim, ze cekam chlapecka. Tatinek se jmenoval Christo ( jsme cizinci), dala bych Christian Vlček.
Co myslite? Nebo jake jmena se Vam hodi?
Dekuji za kazdy nazor!
Holcici taky na -a.
Holku uz jako druhou jsem chtela Olivia, ale manzel absolutne nesouhlasi, protoze pry bude chudacek ve skole. Takze ani Oliver by neprosel
@stef9328 Proc? To jsou obe dost modni jmena v posledni dobe.
@felixfelicis ano ale jake? Klaudia nechci (znamena to “kulhava”, takze to urcite ne. Manzel ani Olivia nechce🙏🏻
@felixfelicis netusim. Me se Oli moc libi. Ale manzel si mysli, ze bude cilit posmechu ve skole.
@stef9328 Christian je krásné a k příjmení se hodí. Proč by se měli Olivii děti smát? Nechápu. Máme ve škole dle mého názoru dost šílená jména typu Luna, Sáva a spoustu dalších, v podstatě to řeší asi spíš dospělí, kolikrát ani nevím, jak to dítě oslovit, ale nikdy jsem neslyšela děti, že by to jakkoliv řešili. Když má někdo směšné příjmení, tak to jo, ale křestní jména ne.
@stef9328 Christian je krásné jméno 👍
A co dat pripadne pro holku Christina? Jako cizi verze Kristyny...?
@stef9328 Ema je nej. Nikdy se mi to jméno nelíbilo, ale s věkem moc. Stejně to bude kluk. 😉
Když jsem si to četla, tak mě jako první napadlo jméno Karel, že by se hodilo k příjmení Vlček 🙂 (Moje top jména pro kluky jsou jiná 🙂. )
Christiana chceš dát z úcty k tatínkovi, nebo se ti líbí? A jsi o tom jménu přesvědčená, když se ptáš tady na diskuzi?
Za mě, pokud jsi hodně intuitivní a naladěná na určité věci, možná bych počkala na zprávu od miminka, jaké se jemu líbí jméno.
Ohledne te reinkarnace. Cetla jsem nekolik knizek na toto tema a na zaklade regresi do minulych zivotu bylo zjisteno, ze k reinkarnaci nejcasteji dochazi po desitkach let.
Co Julia?
Adriana ;))
Nebo Sára, Beata, Viola….ta by se hodila ke starším holcickam.
Beztak si ale myslím, že to bude chlapeček 💙
@stef9328 holcicka Mia,kluk Christian je fajn vyber
Jé mě by se líbil i Kristián ☺️ ale já nejsem na ty cizí jména.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@stef9328 Christian je nadherne meno.. pekne meno je Oliver, Matus, Simon( paci sa mi aj ked v zahranici volaju Sajmon)