Jméno pro kluka. Máte tip?

rebeca321
14. bře 2022

Maminky jak se jmenuji vaši chlapečci ? Termín mam začátkem června a pořad si nejsem jistá☺️🌹❤️.
Máte některá MAXE,MAXIMA?

neliiinka
14. bře 2022

Já čekala Maxe, ale narodila se Beátka🤭😂
Ale jestli někdy opravdu chlapeček, tak jedině Max🥰

pampeliska1313
14. bře 2022

Chtěla jsem Theodora a máme Kiliána.:D

jaja01k
14. bře 2022

My máme Romana a Josefa. Ještě se mi líbí Martin, Petr, Tadeáš, Radek, Ondřej. Max je taky hezké, jmenuje se tak můj brácha. Znám i dva malé Maximy.

tasimia
14. bře 2022

@rebeca321 kamarádka má Maxmiliána 🙂

ajronka
14. bře 2022

Máme Toníka.

gingermom
14. bře 2022

Sice nemáme Maxe, za to v okolí je spoustu štěkajících Maxů. Tak jen malé varování, abyste počítali s tím, že je toto velmi frekventované psí jméno 😉

niki9191
15. bře 2022

@rebeca321 já mám doma téměř osmiletého Sebastiánka, jméno měl hned od pozitivního testu jasné. Teď jsem 6tt a moc chceme kluka ale nikdo nemá pochopení pro mého favorita Nataniela .

bervidova
15. bře 2022

@rebeca321 máme Maxima a je narozený začátkem června, ale neřešila jsem to, chtěla jsem toto jméno a nevybírala bych jiné jen proto, že má svátek a narozky 10 dní od sebe. Vzhledem k tomu,že mu říkáme Maxime, Maximku, nikdy jsem se nesetkala s tím, že by někdo řekl, že se jmenuje jako pes - a druhou stranu, pokud by někdo měl potřebu, je mi to jedno, každý vybírá pro své dítě jméno, osttaním do toho prd.

niki9191
15. bře 2022

@gingermom to ano,taky máme psa Maxe 😀

malinkata
15. bře 2022

@niki9191 já bych zase chtěla Deborah a všichni kroutí hlavou. Máme psa Dobbyho, že prý budu volat Debí - přiběhne pes a naopak... Nechci si to nechat vymluvit

malinkata
15. bře 2022

@rebeca321 když to bude kluk, chci Mikuláše. Termín mám začátkem srpna

limali
15. bře 2022

@rebeca321 Max je krásne meno, ničmenej, keď sa už pýtaš, tak sa s ním roztrhlo vrece a keď ideme von, tak je to samý Maxík (vrátane psíkov ako už písali holky vyššie). Osobne, si meno pri druhom nechávame pre seba aby nám ho nikto nehanil, keď sa mi páči, tak ho dieťaťu dám a nazdar 😀 Keď sme čakali syna tak bol v hre Daniel, Jindřich a Richard, nakoniec sme zvolili meno po otcovi, pretože ho nikto nemá a v okolí sme mali kopu spoločných menovcov 🙂

niki9191
15. bře 2022

@malinkata já osobně jsem proti cizím jménům, neříkám že Nataniel je typické ale je i verze Nathaniel a to bych nechtěla.
Každopádně,je to vaše dítě a vaše rozhodnutí a asi bych širší veřejnost a rozvětvenou rodinu neposlouchala. Pokud s tím souhlasí i tatínek,tak proč ne.

terez94
15. bře 2022

@rebeca321 Máme doma tři kluky 💙 Erik, Eliáš a Eddie 💙

renat23
15. bře 2022

@rebeca321 my malé Eliáška a kamarádka má Maxmiliana

sirinfirst
15. bře 2022

Maxů je teď jak hub po dešti 😉

plamenek
15. bře 2022

U nás máme v rodině Maxmiliána - po pradědovi, a taky znám jednoho Maxima. Oběma říkají stejně - Maxi, Maxíčku. Volila bych podle příjmení, a taky co se líbí mně a muži a ne ostatním...

rebeca321
autor
15. bře 2022

@neliiinka to rada slyším 🌹❤️

rebeca321
autor
15. bře 2022

@niki9191 je to krásne jméno ,dejte tak jak cítíte ..🌹🔥

rebeca321
autor
15. bře 2022

@sirinfirst jenže to je Tobiášku,Tadeášku, a spoustu jiných jmen..u nás prave v okolí vůbec žádného neznám ☺️🙈🥰..
U těch holčiček se mi ten výběr zda jednodušší 🌷

rebeca321
autor
15. bře 2022

@malinkata ono opravdu poslouchat sama sebe a jak tady píšou ohledně psích jmen,vůbec tohle resit nebudu☺️❤️🌷..Ať dobre vyberete 🍀🍀

sirinfirst
15. bře 2022

@rebeca321 já jsem zase pro kluka věděla hned (Prokop), ale pro holku to byl oříšek 🙂

niki9191
15. bře 2022

@rebeca321 mě se líbí,ze začátku co jsme o tom mluvili,tak i budoucí tatínek neprotestoval ale zjistil že mu to asi nepůjde přes pusu... uvidíme, času dost.

e_lys88
16. bře 2022

Máme Maxmiliánka, v květnu mu budou tři roky. Tohle jméno jsem si vymyslela, už v pubertě a jen čekala na svého vysněného chlapečka, jak jsem se zaradovala, když mi lékař řekl, že to bude kluk. Miluji tohle jméno, čím dál více...ve školce mu říkají Maxík, taky mu říkáme Maxi, Maxiko,Maximo,Maxmiliánku někdy i miliánku😉, nikdy jsem mu, však nechtěla říkat Maxičku a víte co? Začal si tak říkat sám😀. Trochu na nic je, že má ve stejném měsíci narozeniny i svátek, měl se, ale původně narodit úplně na svůj svátek, chtělo se mu, na svět dříve...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru