Co si myslíte o jméně Maxmilián? A co je lepší Max nebo Maxmilián? 🙂 nemůžeme se rozhodnout :/
Viem ze to nie je možnosť ale ja by som dala Maxim alebo Max. S Maximiliánom môžu mať v zahraničí problém s výslovnosťou a podla mňa zbytocne dlhé meno nikdy nikto ho nebude volať Maximilián keď chcete Maxa tak Max alebo ten Maxim.
Max 😉
Max 🙂
Taky teď máme stejné dilema a řešíme totéž jméno. Maxmilián je dlouhý a Max se jmenuje každý druhý pes na vesnici. Asi to bude Maxim.
Maxim turbulence?
Ja som za Maximiliana
Je to super jmeno 🙂 Varianta zalezi podle toho, co se vic hodi k prijmeni. Maxim je taky dobry.
Maxmilian je moc dlouhe (a realne se mu tak opravdu rikat nebude) a Max zase kratke, evokuje to psa… nejlepsi verze je podle me Maxim, protoze to zni nejvic jako plnohodnotny jmeno primerene delky 🙂
Jedine MAX.
Nelibi se mi, je to jak pro psa 🤷♀️
Máme doma Maxmiliána a jsme spokojeni v zahraničí mu říkají Maxwell i na letišti ho při kontrole takto oslovila jedná paní. Máme krátké příjmení ,proto jsme s manželem volili tuto variantu. Babička mu říká Maxmiliánku a dědecek Maxíku je tam hodně možností to se nám s manželem líbilo . Jméno pro psa ano,ale to už je dneska každé druhé sousedka má pudla a jmenuje se Nelinka druhá sousedka má labradora Ellu 🤔,takže tímhle bych se rozhodne neřídila ,pokud přímo Vaši sousedi v okolí nemaji psa Maxe a při zavolání by hrozilo ,že přiběhne i Váš syn 😉
My volili plnou formu Maxmilián, ale Max mu říkají ve skole, i se tak zatím podepisuje.
@gdpr
Maxim fakt ne,to je pansky casopis
My máme Maxima a nikdy by mě nenapadlo dávat to do souvislosti s pánským časopisem 🙄 Syn je se jménem hodně spokojený a mě se to taky pořád moc líbí.
@morgan
Tak u me je to prvni co me napadne kdyz se rekne Maxim.
My mame maxe sousedi maximilian
Oni fakt volaji celym jmenem a ja jsem rada ze mame max ptz bychom celym jmenem nevolali. Zijeme v cizine
Chtela jsem neco mezinarodniho ale at to vyslovi a napisou v pohode i treba babicky 🙂
Taky mám teďka Maxmiliánka ;) nechtěla sem Max ,
Takže já sem pro dlouhé,
Já teda úplně nevím proc jsem měla na tomhle vlakne reklamu na HBO Max??? Jako nikde jinde jsem ji ted tím nevidela. :O big brother twe.
Mame Maxmiliana, je to krasne jmeno, ani jeden v okoli. Rikame mu Maxi, Maxmilianku, Maxime. Zalezi na vas, ale dlouha verze je takova vznesenejsi 🙂
@kopretina32 Přesně ☺️ naší kluci mají ta jména dvě a všichni říkají jak to pak i s příjmením zní honosne 😁
MAX
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Pokud mate krátké příjmení, volila bych Maxmilián a naopak 🙂