Čekáme druhou holčičku, jsem už 30 týden, ale jméno pořád nemáme:D
Budu ráda za vaše názory, jaké se Vám líbí jmena pro holčičku, ráda se inspiruji, snad mě něco padne do oka 🙂).
První dcerku máme Viktorii.
@karolinkacernaa třeba sára😂 jako naše
@karolinkacernaa Emilie, Alžběta, Anděla 🙂
@karolinkacernaa Simona, Eva, Monika
@karolinkacernaa Olivie, Zoe, Berenika, Emma
Moji kluci měli být Anežka,Stella a Magdalena.
Ještě se mi líbí třeba Helena, Adriana, Antonie..
Máme doma Laurinku (jméno jsme vybraly až 35tt kdy mě vezla sanitka k “porodu” ) teď čekáme Stellinku a jméno víme od doby co jsme čekaly syna Matyáška.
Krásných jmen je plno, my hledaly aby nebyly brzo po narození a hodilo se k našemu přijmení.
Mě se ale moc líbí Natálka,Ella , Zoe
Já vždy chtěla Terezku ☺️
Ja původně chtěla Tamarku. To mi chlop zamítl s tím, že je to jakýsi americký radar nebo co 😂 Pak jsem chtěla Matyldu. Také zamítnuto, že se nebude malá jmenovat jako krava 😂 (přitom jsem se inspirovala stejnojmenným filmem). Nakonec máme tedy doma Leontynu 🙂
@karolinkacernaa téměř nikdo nedává Veroniku. To je má sestra. Nebo vymizely Aleny, jsou max Eleny. Iveta, Jitka, Lucie, Kateřina, Květa, Jolana, Kristýna,... Vše jména bývalých spolužaček
@karolinkacernaa Emily
Máme Amálii a Miriam..
Když se poštěstí příště holka, tak to bude Rozárka
Známí mají Viktorii a Ester, taky by se mi líbila Helena nebo jméno končící -ie.
@klokanka31 a slyším píseň od Rybičky 48 😂
Máme Adrianu
K Viktorce by se mi ještě líbila třeba: Rebeka, Zora, Sára...
Černá je příjmení? Líbí se mi Judita nebo Justýna.
Dceři jsem dala jméno Daniela a pořád se mi moc líbí, má hodně variant a moc Danielek není.
Pokud se podaří, budeme mít Lindu.
My máme Euniku, je to super, nepotřebuje příjmení a má spoustu tvarů, všem se líbí
@nicol22
Linda znamena portugalsky krasna 🙂
@te_reza
super kombinace,ja bych brala tu Justynu 🙂
@karolinkacernaa ja mam Magdalénu. Syn mel být Marie
@amazonkajanik To neznám 😯
Patricie
Lucie
Veronika
Anabel... máme a za mě top 😉
Máme Magdalénu a Kláru, teď čekáme třetí holku a asi bude bezejmenná :( Líbí se mi Anna, ale tu má švagrová, a ta by to asi nepřežila...
Mam Lindu a je super, ze to jmeno nema tolik holcicek. Je hodne variabilni a i pro dospivajici holku bude hezky znit..
čekáme Anitku Marii,ale kdyby mi babička (Marie) 28.10.20 neumřela na covid,tak bych vybírala z Melanie,Anny Mari (bez E),Natali (bez E).a manželovi se ještě líbí Julie 🙂
Evelína a Apolena
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@karolinkacernaa Mně se líbí třeba Adéla, Anežka, Laura, Sandra, Rozálie.