ahoj, libi se nam jmeno Bara, nevi nekdo jestli se normalne dava Bara nebo to je Barbora?
@florida2001 Obě varianty jsou možné, bez problémů můžete dát Bára 🙂
Ja jsem Barbora a taky Barca, BARA, Barunka, Baruna, Baruska
Dava se spis Barbora, ale muzes dat urcite i Bara. V dnesni dobe je mozne temer cokoliv 🙂
Líbí....a dala bych spíš Barbora
Ano, je možná i varianta Bára a to zcela bez problémů. U varianty Barbora se mi vybavila základka, jak kluci neustále volali na kamarádku "Bramboroooo" ☹ Dacani!
Dcera se jmenuje Barbora, lidé se nás i ptali, jestli je oficiálně Barbora nebo Bára, takže možné to určitě je. My vybrali Barbora proto, že na dospělou ženu se to hodí víc, je to víc formální a víc to budí respekt než Bára. Ale doma jí samozřejmě říkáme všelijak🙂
@florida2001 Moje dávná spolužačka byla Barbara, líbilo se to její mamince, myslím, že se to povedlo, že i tahle varianta je zajímavá a hezká. Tak ať dobře vyberete😊
@florida2001 mam spolužačku ze střední a ta se jmenuje Bárbe.( a rikaly jsme ji Bára, Barb, Barca) A Bára se muže dat určitě
My máme dceru Báru. Barboru jsme nechtěli. Zní nám to jak rebarbora nebo hůř, brambora, ale každému se líbí něco jiného 🙂... @florida2001 Barbara zní mnohem líp než naše Barbora 🙂
Ja jsem Barbora a tento tvar se mi vubec, ale vubec nelibi. 2x R udela sve. Jako jmeno je to krasny a kdybych ho nemela ja, jedna z mych holek by urcite jmeno BÁRA mela. Jsem dospela, ale kdyz me nekdo oslovi jako Barunka, tak me to tak pekne pohladi po dusi a vratim se do detskych let. Krasne jmeno
Já jsem Barbara a je to krasny jmeno 🙂. Rodiče se mi trefili do vkusu.
Krasne jmeno a nemit tak krkolomne prijmeni, bylo by u nsd jasnym favoritem. Nakonec tedy mame jmena jina, ale barborka se mi porad moc libi 🙂
POdle mě vám zapíšou i jen Báru 🙂
@miki19 zijeme v zahranici takze barbora by bylo trosku tezsi na vyslovnost a psani tady takze Bara nam sedi mnohem vice ..jednoduche
Barbora i Bára. Asi taky záleží na příjmení, ke krátkému mi spíš pasuje Barbora a opačně.
@florida2001 Já sem Barbora a je to lepší Báro do teď nemám ráda 😀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@florida2001 Ségra je Barbora :D... Ale jinak se dává i Bára, záleží na Vás 🙂)