Dobrý den, už se pomalu schylujeme ke konci těhotenství a přemýšlíme jak miminko pomenovat jsme od začátku pro Sebastiana jenomže nevím zda ho pojmenovat
Sebastian, Sebastián a nebo Sebastien. Pokud my sem hodíte váš názor budu moc ráda. Díky
Sebastian, nevymýšlela bych nic extra
Taky bych volila variantu Sebastian.
Sebastian, je jich sice jak máku, ale pořád je nejlepší ten základní tvar, než se snažit být nějak originálnější, aby pak musel vysvětlovat, že se píše jinak.
To je jedno, stejně to bude Sebík.
Mame Sebastiana, ja chtela Sebastiána, ale manzel byl proti dlouhymu A. Nakonec si snad pul roku po porodu myslel, ze je to Sebastien 🤦🏻♀️😂 ale kratka varianta je nakonec asi nejlepsi. Je zazita a nemusime nikde vysvetlovat, ze a je dlouhy nebo e misto a, kazdy to pise automaticky s kratkym
Sebastian, souhlasím s ostatními.
Sebastian, mám taky jednoho doma ♥️
Krome vyse uvedenych vyhod je varianta Sebastian i mezinarodni, budou to umet precist a znat takto i ve zemich, kde se nemluvi cesky a neznaji diakritiku. Dobra volba 👍
Sebastian😊
Mě se třeba líbí s dlouhým A
Taky jsme se rozhodovali mezi Sebastian a Sebastien.
Je to Sebastian. 😁❤️ A kdyz me zlobi, je to Bastien. 😃
Volila bych základní mezinárodní tvar Sebastian. Mám kamaráda tohoto jména a říkáme mu Basti.
PS. Autokorektura na mobilu mi to jméno háže s dlouhým á Sebastián 🤣🙈
Sebastian, on to stejně bude Sebík...
@sofie452 doma máme Sebastian
Tak my teda máme Sebastiána, protože to má být česky, žijeme v Čechách, taky je to podle knížky “Bella a Sebastián”, pokud bychom měli třeba Karolínu, bude to taky Karolína a ne Karolina.
Ta zkrácená varianta je ale, jak vidíš, velmi v módě, takže je to častější a občas někde syna automaticky píšou s krátkým “a”.
@rencinka87 z toho si nic nedelaj, syn se jmenuje Martin Sebastian a casto ho pisou jako Sebastián 😀
@petronelka20 😂 no jo, ja jsem zvykla, sama jsem Renáta a nejcasteji mi pisou Renata, uz se automaticky predstavuju “Renáta s dlouhým a” 😂😂
@rencinka87 mela jsem kamaradku Renátu a taky ji to strasne vadilo 😀. Jinak dcera je Iveta Elisabeth a treba minule na zprave z pohotovosti mela napsano Elizabet, pritom to na prijmu opisovala z karticky pojistence 😀
Buď Sebastian krátce nebo bych dala vyloženě ceskou podobu Šebestián.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@sofie452 Sebastian.....