Ahoj děvčata, vybíráme jméno pro syna, příjmení je typicky české. Proto jsem chtěla jméno ne časté. Zatím vede Richard, Vilém a poslední dobou dost přemýšlím o Karlovi. Naše 1,5 roční dcera si oblíbila písničku Karlíku Karlíku, dobrá kaše na mlíku, a mně se hrozně líbí, jak to vyslovuje 🙂 Budu ráda za Vaše názory!
Richard 👍
Asi ani jedno.
Richard spatna povaha tech lidi z meho okoli,zkratka Risa je ale fajn
Vilem u zkratky Vilda se mi jezi kuze (Vybsvim si Vildu z poradu Jak se stavi sen)
Karel mi prijde staromodni,pro male dite je Karlik sice pekne,ale az dospeje,tak osloveni Karel,Kaja se mi nelibi
Rýšánek😍😍😍😍😍
Mame Richarda a je to najlepsie chlapcenske meno na svete ❤️ Kazdy si ho pamata a ma vela podob. Keby mame aj druheho chlapca tak by som dlho hladala meno, s ktorym som tak spokojna. Ale som aj rada ze nie je uplne bezne tak ho moc neodporucam 😅
Ríšu jsem měla taky ve výběru, ale neprošlo přes manžela (objektivně se ani nám nehodí k příjmení) a dneska jsem ráda, protože ty Ríšy, co znám, tka to jsou všechno takoví "vejlupci" 🙂 Jinak podoba Karlík je moc hezká, ale Karlíku mu asi moc lidí říkat nebude, zklouzne to ke Kájo a to se mi teda ale vbůec nelíbí. Nelíbí se mi to ani u Klárky, Karolínky, Karly, všem se říká Kájo ☹ Jinak Ríša i Vilém jsou hezká jména.
@mamkamagda28 z tech tri Vilem. Dalsi dve se mi nelibi vubec. Ale mne pomahalo jak rikam brisku, neco mi vnitrne rikalo, ze tohle neni moje mimco i kdyz se mi to jmeno moc libilo.
Vilém ❤️
Mně se líbí Vilém.
@mamkamagda28 Richard je krásne kráľovské meno. Ríša u malého je pekné, v dospelosti má Richard šmrnc 😊 Karel je tiež pekné ale mne sa nepáči skratka Kája. V každom prípade, je len na vás ako to bude 😊
Vilém 👍
Karel
Richard👍 Vilém se mi nelíbí a Karel už vůbec, to vnímám jako jedno z nejhosich jmen🤷♀️ ale každý má jiný vkus..
@mamkamagda28 Karel.
Vilém 💓 máme taky typicky česká jména ale neřeknu 😂
Hlasuju pro Richarda 😉
Karel je super. My máme Mikuláša a tiež nie veľmi časté 💖
Z týchto trí Richard.Karel je za mne otrasné,vůbec se mi nelíbi.A dle mne najhezčí a taky málo časté Oliver.
Vilém ! Vilík je moc hezky. Risa je taky hezky jmeno, ale opravdu kazdy jeho nositel je vejlupek, je to zvlastni, ale je to tak. Karel ne-e.
Richard 💙
Určitě Richard, je to nádherné jméno. Kdybych měla druhého syna, chtěla bych, aby to byl Richard (první je Kryštof).
Karel
Richard.
Sousedi maji Risu a Rudika, nejdriv se mi to nelibilo, ale ted si rikam, ze je to bozi. My chteli Pepika 👍 co treba Viktor?
@mamkamagda28 To mi připomělo písničku Vilém peče housky... ☺ My když hledali jména, tak padlo i Leopold 😊 Ale ten Karel nezní špatně...
Me se nelibi ani jedno 🤔
Take mame ceske prijmeni, ke kteremu se spousta jmen vubec nehodi, tak jsme i klukum dali typicka ceska jmena, David a Matěj 😊
Frederik ❤
Frederik je dobrej! Ale když si představím, že na něj volám na koupališti nebo hřišti... S tím Karlem to bude obdobné 🙄
@mamkamagda28 jak to myslis?volala bys na nej Frede nebo Ricku,oboji mi prijde schudne
Asi jo, taky mě to jméno napadlo, byl by to Fredý, ale k českému příjmení typu Souček mi to přijde moc 😜
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
z těch 3 jmen se mi nejvíc líbí Vilém ♥