tak snad za tri dny ly ma mrcha dojit nedojde mam strasnou radost,...jeto naka slecna pani co taky ocekava?
Taky moc gratuluju 🙂 a drzim palce 😉 !
ahojky, i já se přidávám ke gratulaci. Hlavně, ať je všechno ok 🙂
Gratuluji. Hlavne zdravicko
gratulace🙂 a drzme si palce, at vse ok, taky jsem na zacatku...
Gratuluju móc! 😀 ať je vše v pořádku 😉
susanne: to by prisla na moje narozeniny, pekne🙂
Ahojky, jestli je Tvuj prispevek z 22.5., tak my to zjistili 21. =) budeme na tom asi dost podobně.. <3
Ahoj, já to zjistila 21. 5.
Ahoj, taky čekám, měla jsem celý posunutý cyklus🙂 jsem v 7.týdnu dneska na ultrazvuku i srdíčko krásně ťukalo🙂 tak ti též gratuluji, ať krásně roste:_)
ahoj, přidávám se ke gratulacím - já se to dověděla 28/5/2014 - tak jsme na tom podobně 🙂
Ahojky,taky čekáme.Dozvěděla jsem se to před 14 dny.Ve středu jdu na kontrolu,a pokud bude vše v pořádku,což doufám tak by už mělo být vidět srdíčko...Jinak se přidávám ke gratulacím. 🙂
Ahoj holky, co vám pomáhá na nevolnost? Ráno je to dobrý, ale vždy odpoledne je mi blbě a jídlo nechci ani vidět...díky za rady. 🙂
Ahoj také gratuluji, já to zjistila 26.5. 🙂
Ahoj gratuluji , my to zjistili včera🙂
Ahoj, tak dneska se dostavila už i ranní nevolnost - vše letělo ven, co jen mohlo...tak jsem zvědavá, co mě ještě čeká 🙂
Gratuluji. Také čekame mimi :D ale prostředek unora :D
Ahoj holky, my jsem taky v očekávání.. 18. 6. jdu na první vyšetření... jsem na to zvědavá. ,,Ranní" nevolnosti mě zatím netrápí... akorát chutě na pomerančový džus.. (normálně jsem ho pila tak 2x do roka) Občas mě chytnou prsa a trochu podbřišek.. kdych měla ms, nevědal bych o našem Bobíškovi, že tam je 🙂
Gratuluji, taky jsem to včera zjistila 🙂
Gratulace veliká,
já to zjistila včera 🙂 před manželem to zatím tajím ale nevím jak dlouho to vydržím 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@pogo007 Tak gratuluji a ať se hezky drží a pěkně prospívá! 🙂 😉