Ahoj holky, myslíte, že se můžu potichounku radovat? Zpoždění mám týden plus mínus
Já myslím, že určitě😉
Na tyden zpozdeni mi prijde lehce slabsi, ale.nevime kdy si mela ovulaci a mohlo si dat na cas s uhnizdovanim..takze ano..potichoucku se raduj😊
@vanesa130 Urcite ano. Velká gratulace
Děkuji moc vam vsem🙂
Gratuluju,ja to mela takhle u obou tehotenstvi,je to tim ze clovek brzy testuje,za par dni carka zesily.
Ja silnejsi carku nez takovouhle nemela ani 2 tydny od zpozdeni, takze jo, je to tam. Jestli tyden meskas, uz neprijde🙂))
@anic19 Jestli mas zpozdeni 2-3 tydny, byla bys ted klidne v 7. tydnu tehotenstvi. A na to je ta carecka hoooodne slaba. Obavam se, ze jde o neprosperujici tehotenstvi, kdy je hladina hCG nizka a embryo se nevyviji spravne. Zajdi si zitra UTZ do spitalu, at se vylouci mimodelozni tehotenstvi.
@sudylichozrout já jsem četla zpoždění 2-3 dny, ale při týdnech by měla být asi fakt silnější 😔.
@anic19 I kdyby to byly 2 tydny, je test strasne slaby. Mela bys mit total koleje. Zajdi zitra do spitalu k Dr.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@vanesa130 jasně 🙂 Gratuluju a drzim palce!