Zajímá mne jak velký může být problém, když se otěhotní a bere se antikoncepce, na zdravý vývoj miminka? Děkuji
Opravdu....já si to myslím ale potvrezno to nemám a teda já je brala nebrala....no a teď teda jsem z toho celkem špatná, že jestli jsem opravdu těhu jaký by mohla mít vliv na vývoj plodu neb já žila v tom, že i zásadní.
@cassis1 Neboj,opravdu se nic nestane.Tolik žen otěhotnělo přes HA,a mají zdravé děti.Mezi nimi i jedna moje kamarádka 😉
@cassis1 tak ja třeba otěhotněla přes HA a mame moře problému, ale to už Ti nikdo neřekne jestli za to HA muže a jak vidno někomu vubec neuškodí tak žádný stres 🙂
Podle toho, co jsem viděla cca před měsícem v Sama Doma, tak to problém není - nepředstavuje to dle genetiků žádná rizika pro plod ani matku.
Kamarádka vynechala jen jednu tabletku a byly z toho dvojčata. Holky jsou v pořádku, zdravé, už chodí do školy.
má dcera byla počata přes HA (díky antibiotikům, přítel si prý dá pozor, no a asi nedal 😀 ) je naprosto zdravá, těhotenství bylo úplně bez problémů 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Žádný.Tys otěhotněla přes HA?