Moc všechny zdravím,
chtěla jsem se zeptat jestli už má někdo podobnou zkušenost jako já. Byla jsem v 15 + 6 tt na ultrazvuku a tam mi paní doktorka sdělila, že to bude kluk (já tam teda nic neviděla), ale ona tvrdila, že je to jasné a že ho tam vidí. Dala mi dokonce i obrázek toho onoho🙂, na kterým teda dle mého názoru vůbec nejde poznat jestli je to holčička nebo chlapeček.
NO a ve 20 tt už zase onoho 99.9% kluka nemohla najít. Takže teď vlastně nevím, jestli to bude holčička nebo chlapeček. Chtěla jsem už nakupovat oblečení podle barvy a nevím nevím… abych se pak nedivila a nenarodila se mi holčička🙂 už jsem o pár takových případech slyšela.
Pořád nad tím přemýšlím, koho tam teda vlastně mám🙂 Je mi to jedno, hlavně ať je to zdravé, ale vypadá to, že výbavička bude asi neutrál.
Předem děkuji, za vaše předané zkušenosti.
@aallccaa Skoro nas pripad 🙂 Nam v 18.tt na 4D utz rekli, ze je to jasny kluk. I nam toho onoho ukazali. Na dalsich dvou obyc utz, ze holka. Pak jeden vysel "nerozhodne" a asi tyden pred porodem se rozhodl mlady pan ukazat 😀 Ja nastesti nejsem ten "ruzovoucky" nebo "bledemodroucky" typ, takze oblecky jsem nakupovala ruznobarevne, ne jen v tech klise barvach 😎
Po vlastní zkušenosti bych si to nechala ještě párkrát potvrdit - já šla rodit Christiana a odneslala jsem si domů holčinu...ale nechala jsem si pohlaví říct jen jednou, na prvním velkém UTZ - chybička se vloudí 😉. Měla jsem teda taky neutrál výbavičku, ale i tak jsme jí první dva týdny říkali ON... Tentokrát si to nechávám říkat v každé poradně - pro jistotu, zatím je to stále kluk 🙂.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
aallccaa já jsem zažila případ, kdy paní šla na sál porodit Honzíka a ze sálu si vezla Marušku 🙂 Měla za sebou taky jen klasický utz, ve 20tt už by na 3D utz šlo docela poznat, s kým máš tu čest, pokud se teda mrňousek uráčí ukázat 😵
Navíc myslím, že v 15+6tt není ještě na 100% poznat pindík, takže bych buď čekala nebo se objednala na 3D 😉
Tohle je 3D fotka, kdyz jsem byla, myslim 22tt, je tam pindík docela hezky vidět 🙂