Jsem v 16 tt a mám pořád studené břicho. I když jsem třeba zachumlaná v posteli nebo teple oblečená a šáhnu si na břicho tak je jak cizí, studený. U doktorky na to nebyl čas nebo jsem vždy zapomněla se zeptat, tak mě zajímá, jestli i ostatní těhulky jsou studenobřiché a je to něco jako mimčova klimatizace 🙂 Nebo jestli to není normální ☹ Děkuji za odpovědi 😉
No nevím...mě to připadá divné, ale třeba to někdo měl....
Tak to slyším poprvé, já to teda neměla a neznám nikoho kdo by to měl, ale je to jiný stav tak je asi možné všechno. 🙂
Já ho měla v tom období taky studený. Ani nevím kdy to přestalo,nebo jestli jsem to přestala pozorovat. Ted už je pupík tak velkej, že mám ted jiný starosti než studený břicho 😀
Taky jsem ho občas mívala studené 😅
jojo taky mám občas bříško studený....asi je to normální, doufám 🙂
ahoj holky,,mám taky otázku jsem 29tt a taky mám pořád ledové bříško..už tak od 19tt...nikde se o tom nemůžu dočíst..myslíte že to může něčemu vadit???? moc díky za odpověd
ahojky hoky tak stim studenym briskem to mam taky už od začátku tehu ted jsem 22tt a i ted kdyz si na nej sahnu mam ho studeny ale proc?? to nevim taky
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
studený jsem ho měla jen tehdy, když jsem na sobě neměla těhu kalhoty - ty s lemem přes bříško... jinak ne:-/