Ahoj holky.Je normální bolest okolo pupíku ve 23tt?Jakoby měla přijít ms.A někdy mě bolí jakoby slepák.Je to normální ve 23tt?Pomáhá mě hořčík 6tbl/denně. Máte to taky tak?Je to roztahování dělohy???
Ahojky - řekla bych to asi takhle: kdybych měla plašit pokaždé, když mě v těhu něco zabolí nedělala bych už nic jiného 😉 Nevím jestli je to přímo roztahování dělohy, ale nic vážnějšího by to být nemělo. Pokud budeš mít silné bolesti, které budou trvat delší dobu a budou třeba k nevydržení, tak to řekni na kontrole panu doktorovi. Jinak si myslím, že to je ok. 😉
Ahoj - taky mě bolí někdy v okolí pupíku a někdy na jedné straně....Asi to je tím,že se děloha roztahuje a mimísek si dělá místečko 🙂 Já to dr. řekla, mě napsal Magnézko a je to lepší.A mám se šetřit....
Občas si dám nožky nahoru a je hned líp 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
jj je..všechny ty vazy a svaly se tam napínají,děloha si musí udělat místečko🙂jak se zvětšuje.-)je to normální..uplně si vzpomínám na sebe..taky sjem měla bolesti...ale dá se to vydržet🙂 😉