Je možný mít z jednoho dítěte nakonec dvě?

anetacib
6. bře 2018

Ahoj, začnu stim, ze mi je jedno jestli to bude holka nebo kluk. Ale stala se mi divna věc, že Mé Můj syn nechtic kopl tak jsme jeli na pohotovost jestli je všechno v pořádku, protože jsem necítila delší dobu pohyby. Jelikož pohlaví jsme si říct nechali řekli že to je 100% kluk potvrdili to 3 doktoři a dnes na ME vyrukovali ze to je 100% holka nejde mi do hlavy jestli se ten pindik muže ztratit a nebo jestli náhodou tam nemůžou byt dva?.

olga_
6. bře 2018

@anetacib Vidím, že jsi ve 26. týdnu. To už by poznal na té řadě UTZ snad i slepec, kdyby tam byla dvě mimča. Ale byla tu nějaká maminka, které zjistili na screeningu dvojčátka a normální gyndařka to neviděla. Ale pokud tě vidělo už tolik doktorů přes UTZ, tak bych to na dvojky neviděla. Spíš to vypovídá o tom, že ohledně pohlaví je nejjistěšjí porod 😉. Já čekám dvojky a jsme cca ve stejném stádiu těhotenství. Dvojčata tam fakt nelze přehlédnout...

2hanah
6. bře 2018

@anetacib @anetacib Holčička mohla mít velký pohlavní hrbolek a možná si spletli poštěváček než miminko dorostlo, mohla tam být pupeční šňůra. Dvě miminka by snad už viděli, nehledě na dvě srdeční ozvy, byla bych v klidu, jen už bych asi byla opatrná co se týká výbavičky, spíš bych volila neutrální.

anetacib
autor
6. bře 2018

Já právě taky četla ze jedny matce tvrdili do konce porodu ze ceka jedno a pak šla rodit a najednou mela dvojčátka, tak právě Mé zarazilo ze 3 doktoři řeknou ze to je kluk a najednou přijde jinej a je to holka tak Mé napadlo jestli se tam nejsou dva :D

ivuska1986
6. bře 2018

Ahojky, tez my rekli ve 14 tydnu, ze mame chlapecka a ve 24 uz to byla holcicka a ta se taky narodila. Kamaradka si delala srandu, ze mela asi velky postevak😂 vim, je blbá, ale jiny vysvětlení jsem nenašla😇 dve srdicka by poznali

2hanah
6. bře 2018

@anetacib Tak bohužel možné je vše, ale já zase četla spoustu těchto diskuzí, jak ještě ve 34.týdnu maminka neví, jestli kluk nebo holka, taky jí tvrdili každou chvíli něco jiného. V takovém případě bych se objednala na 3D ultrazvuk, tam by to mohlo být vidět jasně i s obličejem miminka už od 25.týdne.

olga_
6. bře 2018

@anetacib Jako jo, ale je to pidiprocento proti tomu, s jakou jistotou/nejistotou se určuje pohlaví. Ta mimina by musela být u všech UTZ za sebou a to je vysoce nepravděpodobné. Pro klid duše se můžeš na příští kontrole zeptat.

anetacib
autor
6. bře 2018

Já jako chápu že pohlaví se někdy prostě 100% určit nedá, ale když jsme přečetla ten článek ze se to stalo z jednoho nakonec dvě, tak jsem se chtěla zeptat jestli to někdo tak měl, asi bych se nasmála kdyby mi po porodu přinesli dvě misto jednoho :D a chtěla jsem se zeptat kde dělají ten 3D ultrazvuk? 🙂

kafr
6. bře 2018

@anetacib hlavně sem nezapomeň napsat, abychom se mohli zasmát s tebou.
Moje tchýně nám tak přála dvojčata, že tvrdila, že je vidí i na fotce z utz.
A můj gyndař prohlásil, že čekám holku na 300% a jestli porodim kluka, zavře praxi 😁
uvidíme v dubnu..

normalnimatka
6. bře 2018

@anetacib tak slyšela jsem to no..kamarádka kamarádky porodia nečekaně dvojčata údajně..ale taky to teda nechápu no.

anetacib
autor
6. bře 2018

Jo to napíšu :D tak ty to máš za měsíc Já si počkám ještě 3 :D No právě už jen to že v dnešní době je dost moderní technologie a stane se to. Takže jsem z toho hodně zmatena no... Tak si počkáme do dalšího ultrazvuku co řeknou tam 🙂

tomikjoejoe
6. bře 2018

@anetacib u nás se dvakrát sekli jednou trvdili, že budeme mít kluka a byla to holka, podruhé že to bude holka a byl to kluk - naštěsí jsme ještě neměla nic na miminko, trefili se až po 30 tt 🙂

codal
6. bře 2018

@anetacib myslím,že větší pravděpodobnost je,že se spletli v pohlaví.Kamaradka měla potvrzeného kluka a porodila holčičku... Že by zkušený doktor neodhalil v tak pokrocilem měsíci dvojcatka,to mi přijde zvláštní...

sthanina
6. bře 2018

@anetacib Ahoj, píšu z vlastní zkušenosti. Udělala jsem si TT a zjistila, že jsem těhotná. Druhý den jsem začala silně krvácet, tak jsem jela na pohotovost, co se děje. Dle vyšetření se nedělo "nic", těžko říct, proč jsem začala krvácet... Že možná se rozjíždí potrat... Za týden kontrola. Za týden jiný dr. zjistil, že jsem čekala dvojčata (divil se, že před týdnem to nikdo nezaznamenal) a jedno z vajíček odumřelo, to by vysvětlilo, proč krvácím... Tělo se odumřelé "tkáně" snaží zbavit. Na prvním screeningu (1. trimestr) nám řekli, že je to kluk (po druhém vajíčku už ani stopa). Nic mu nechybí... Doufali jsme v holku, ale byly jsme rádi, že je kluk v pořádku. Až do dalšího screeningu (2. trimestr) jsme vybírali jméno pro kluka. Pak nám na 100% řekli, že je to holka na 99,9%. Poprosila jsem dr., aby se podíval jestli tam nejsou dva. A nejsou! Holky se prý někdy "ukážou" až dýl! Na dalším sonu to už byla opravdu holka🙂 Držím palce, ať jste zdraví!

vanea
6. bře 2018

No v dnešní době už snad v tak pokročílém těhu poznají, kolik špuntů tam je :D ale to pohlaví je zapeklité, znám spoustu maminek, co se jim sliboval 100% výsledek i několika doktory a porodil se opak 🙂

babanci
8. bře 2018

Dvě by našli.😀 Ale mojí dceři taky tvrdili, že bude mít kluka a u porodu jsme se nestačili divit. Máme Anežku.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru