Holky. Mám asi stupidní dotaz, ale od toho to tu je, snad. Poslední sex jsem měla s přítelem den před poslední menstruaci, která normálně proběhla. A teď mám už třetí den zpozdeni. Ani, zítra si můžu dojít koupit test, ale jde mi teď o to, že celý měsíc sex nebyl, ale jinak němé antikoncepci, jen přerušovaná soulož. Tak mi zajímá, jestli by to mohlo být možné. Díky a prosím bez urážlivých komentů.
@xkalisto no dík 😂 hlavně jsem si říkala jak si druhou uděláme holčičku, pár dní po ms... Takže takhle bych zase nevěděla, co to bude. Ale určitě holka, pokud by přežila to "spláchnutí" 😂 no zrovna máme tichou domácnost, tak jsem sama na vážkách...
@lajochova84 Ja otehotnela par dni pred menzes. Menzes probehl normalne. Ze jsem v tom, jsem zjistila,kdyz jsem byla na konci devateho tydne tehotenstvi. Mame kluka. 🙂
Ja tak otehotněla den pred MS, kazdym dnem budu rodit 😉 Neplanovana holcicka mame dva syny.
Pred nevim, ale otehotnela jsem tesne po, vpodstate posledni den ms
@lajochova84 ja to nechapu, jediny styk byl pred ms, anebo styk byl vicekrat, ale prerusovany a bez prerusovani jen ten jeden? Pokud druha alternativa, bohuzel prerusovana souloz je pomerne nespolehliva antina a tehu muzes byt i z toho. Drzim pesti, at to je tak, jak chces, aby to bylo
@priefi jen ten jeden přerušovaný před ms. Ale to neva, dnes jasem to dostala.
Holky, díky všem za postřehy. Viz výše.
@lajochova84 takze velke uffff? 😅
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Pravděpodobné asi ne. Ale možné určitě. Můžeš mit ovulaci celkem kdykoliv a ty malý potvory v tobě přežijou klidně několik dní.
Uvidíš zítra. Spíš bych sázela na opožděnou.