Je možné jít s takovou žádankou do laboratoře na rozbor?

domkour
27. lis 2016

holky zapoměla jsem při odběru krve dne 7.11. v laboratoři odevzdat i listek viz. obrázek, myslíte že s tím můžu zajít zítra do laboratoře a udělají mi na základě toho rozbor? myslím že je to na moč.. uplně jsem to tam zasklila a teď nevím jestli je to na moč a jestli to v laboratoři bude k rozboru stačit díky za rady...

kvakuska
27. lis 2016

Je tam snad napsané MOČ, tak je to asi na moč a ne na rozbor slin ... vždyť ses tady na totéž ptala včera ... prostě nenechala sis udělat test na bílkovinu v moči, no tak si zítra do labiny zajdi, test ti udělají a pošlou lékaři výsledek ... je to normální žádanka od lékaře, proč by s ní jako měli mít v labině problém? ... pokud půjdeš na kontrolu dřív, než bude mít léíkař výsledek, tak mu prostě řekni, žes na to zapoměla a nechala sis to dodělat dodatečně ... lékař má většinou k orientační kontrole i papírkový test, takže ti ho může udělat orientačně i sestřička přímo u lékaře 😉

heduska82
27. lis 2016

Hlavne tam vem I tu moc!

domkour
autor
27. lis 2016

holky díky.. včera mi to moc lidí nenapsalo a nevěděla jsem do jakého foóra dotaz přidat, a navím mi známá zdr. sestra řekla, že toto mi laborky nestačí, tak jsem se radši chtěla zeptat i na názory jiných. Díky a hezkou neděli...

luj89
27. lis 2016

Tak normálně by jenom výměňák nestačil, ale v kombinaci se žádankou určitě. Když jim vysvětlíš situaci, tak to snad pochopí 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru