Ahoj holky,
jsem necelých 5. měsíců po porodu a před třemi dny jsme s partnerem měli sex. Bohužel, nám selhala antikoncepce. Zítra se budu objednávat na gynekologii. Chci se Vás zeptat zda je možné jít 5 měsíců po porodu na potrat? Druhé miminko již nechci. Předem děkuji za všechny Vaše odpovědi k tématu a přeji hezký večer/den 🙂
Měli jste sex před třemi dny a selhala vám antikoncepce a ty už teď víš, že jsi těhotná? Nějak nechápu.
Ano můžeš, s prvnim komentarem nesouhlasím po tabletce po styku jsem byla stejne těhotná a to sem si ji vzala temer hned 🤦
@leniczka23 Je lepší si vzít tabletku po styku, i když třeba třetí den a doufat, že zabere, než rovnou počítat s potratem.
A jak víš že jsi hned těhotná 🤦
Já bych neplašila dopředu.. ty už máš ovulační cyklus takhle brzo po porodu? kojíš? Myslím, že je velmi, velmi malá šance, že bys otěhotněla.
@sirinfirst Proč malá? Já téměř takhle brzy otěhotněla a to jsem kojila. Kamarádka to stejné.
@emamaira žádná taková není je jen po 72 hodin po sexu teď nevím jak se jmenuje ale vím že vtom jsou dva prášky a stojí okolo 600;
@petraaroman1 Je, jmenuje se EllaOne, bere se do 120 hodin. Do 72 hodin, kde jsou 2 prášky je Postinor.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Na potrat jít lze, ale nebyla by lepší nějaká nouzová antikoncepce? Některé lze vzít až do 5 dnů po styku. Poradila bych se v lékárně.