Jsem v 19tt, myslíte, že bych si mohla dát vanu s pěnou? Někde jsem četla, že to ve druhém trimestru je možné.Myslíte že bych mohla dostat infekci?
Jakou infekci????
Pokud se budes koupat v ciste vane a vode, nevidim duvod, z ceho bys mela dostat infekci. Ja se koupala cele tehu prvni a ted se koupu taky....
rozhodne mozne je, jen pozor na horkou vodu! Teplota by mela byt kolem 37/38 stupnu maximalne, ale koupani rozhodne mozne je🙂
Když to bude vyhovovat tobě i miminku v bříšku, můžeš se koupat celé těhotenství 😉 Jen ne příliš horkou vodu. Neplete se ti to s možnou infekcí naopak při koupání po porodu během šestinedělí?? 😉
Ja jsem vanu uplne milovala.. Jen si davej pozor na teplotu..
Ja se koupu porad 🙂
Do vany si chodím odpočinout. Takže za mě do vany můžeš, chodila jsem i se synem každý týden do dětského bazénu na plavání, infekci jsem neměla.
Když jsem byla v druhém trimestru, udeřila vedra 35+... takže jsem trávila ve vaně většunu dne (pravda bez pěny, le fakt celý hodiny). Do rybníku nebo chlorovanýho bazénu jsem si netroufla, ale vana zcela v klidu.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Koupala jsem se celý těhotenství, nevím, proč by ne. 😕