ahoj, v pondělí mám jít znovu na vyštření na ultrazvuk a na výsledky z krve, doufám že bude vše ok, už jsem se těšila na průkazku
ahoj alice2, psala jsem ti odpoved na tve trapeni, jsem ve stejne situaci jako ty a vcera jsem byla na prvnim ultrazvuku a strasne jsem se bala, ze jsem mu ti stres dala pekne zabrat, vse bylo ok, srdicko tlouklo a ma 6,6 mm :o))) neboj budete ob ok jako ja a moje fazolka
Pochopila jsem to tak,že něco není vpořádku a volali Ti aby jsi přišla znovu na krev a utz?
psala jsem dotaz na porodnici, jaky vliv ma na tehotenstvi stres a pan Mudr. odepsal, ze to neni v tehle fazi tak hrozne, ted se jen musime hodit do pohody a na chlapy se vykaslat!!!!
ahojky, nevolali mi zpátky, krev mi vzali na ějaký rozbor a že mám přijít v pondělí na kontrlolu, tak se trochu toho bojím teda vlastně hodně
Alice naprosto bezdůvodně plaší. A bude plašit až do pondělí.
Obavy máme všechny, i v pokročilejším stádiu, pak se zase budete bát, aby nedošlo k předčasnému porodu (myslím porod v době, kdy by mimčo nebylo ještě tak vyvinuté, aby se dalo zachránit). Prostě to nějak dopadne a tím, že se budete trápit, tak to absolutně neovlivníte. Pokud se nemá dítě ujmout, tak se prostě neujme.
A jestli nešpiníte, nemáte velké křeče, tak to nechte na svém těle a embryu, ať bojujou oni.
žádné problémy nemám nešpiním, nemám bolesti nic prostě si myslím že je všechno v pořádku ale znepokojilo mě to , proste jsem si myslela že dostanu prukazku a uvidím něco na ultrazvuku ale nic moc zatím jsem z toho smutná
Alice, ale v jiné diskuzi jsme Ti přeci vysvětlovaly, že ne vždy se dává průkazka po první návštěvě a že se při prvním UTZ ne vždy ukáže srdíčko. Příroda má svoje zákonitosti a UTZ zase svoje možnosti.
Tak to chceš slyšet ještě dvacetkrát, že je to ok nebo naopak chceš, aby Ti někdo napsal, že je to průser a že Tvoje těhu zaniklo? Nebo jenom potřebuješ psát: mám strach, mám strach, bojím se, jsem na nervy atd.?
Víš, co znamená slovo trpělivost? 😉
já vím že stresuju, možná zbytečně, nemám si o tom moc s kým popvídat takže mï hodně pomáháte díky moc
Campi souhlasím s tebou! Kdyby takhle plašila každá, tak by nebylo plno jen v porodnicích, ale i na psychyatrii!
ajicku: ale kdyby přece existovaly nejaky specializovany terapeuticky skupiny pro těhule pod hormonama, tak se tam přihlásím 😎. 1. trimestr byl fakt mazec.
campi 😀 😀 😀
😨 😨 😨
čaute ale já se netrápim já se vyblejvám z podoby 😀
a stejne si spokojena, ne?:D
jsem jsem však si nestěžuju 😀
čus emi, a co ty holka, jak se vede 😉
čauky holky, já taky ještě nemám průkajdu a jsem v klidu.. i když jsem začla špinit, tak vím, že je mimčo v pořádku. Viděla jsem ho na ultrazvuku a všechno je o.k
néé vždy se dává průkajda hned, takže Alčo vydrž.. příště bude určo srdíčko a potom i průkajda. 😉
alice: buď v klidu, já dostala prukazku az ve 12.tydnu a to jsem byla na kontrole 3x, nez mi pak pri 4.dal 😉
Já jsem dostala průkajdu také až ve 12tt 🙂
Jo, jeste bych mohla napsat, ze celych tech 12 tydnu bylo vse ok...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Nějak nechápu téma.