Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda nemáte někdo informaci, zdali je po ovu vidět na ult folikul?
Jedná se mi o to, že jsem včear byla na ult (13tý den) a měla jsem vysazený clostilbegyt (předtím jsem jej 6x brala). Dva dny před ult mě strašně pobolíval podbříšek (jako při ovu) tak jsem si udělala ovu test a byl pozitivní. Další den jdu na ult (měl být třetí pokus IUI) a folikuly nebyli. Byli strašně prťavoučký....je možné, že kdyby došlo v úterý k ovu (protože včera už mě břicho nebolelo) že ve středu už nebyl folikul na ULT vidět? ... jáuž tomu nějak nerozumím ☹
Děkuji za všechny reakce
Já teda doufám, že nenapíšu nějaký nesmysl, ale myslím si, že když u vás pravděpodobně k ovu došlo (bolesti, pozitivní ovu test), tak to znamená, že dominantní folikul pukl a vyplavilo se vajíčko, což by znamenalo, že ten folikul už nemůže být vidět ...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
prasklý a vyprázdněný folikul na uzv vidět je, ale opravdu jen pár hodin, jako taková zborcená struktura (pozná zkušený doktor, ne každý vidí), taky je přítomná volná tekutina, ale zase-poměrně rychle se vstřebává. Jestli k ovulaci opravdu došlo, potvrdí nejlíp odběr krve na progesteron.