Chtěla bych se že zvědavosti zeptat jsem 16 týden těhu a chtěla bych se zeptat jestli jde nahmatat srdíčko miminka děkuji 🙂
Tak takového něco mě nikdy ani nenapadlo
Nemůžeš nahmatat ani svoje. Natož to miminka.
Ja doufam, ze jste myslela, jestli jde uz v 16. tydnu slyset...😂 Protoze jinak by ten dotaz byl slusny bizár.
@makovice88 Ano takhle jsem to myslela akorát jsem to špatně napsala nevěděla jsem jak to mám napsat
@lucinkakr Vsak jo, ja si to myslela. Kazdopadne v 16. tydnu uz jsem myslim srdicko slysela, ale dalo to dost hledani. Mela jsem placentu dost vepredu 😃
@meronym Ale no tak...byvaji tu i horsi.
Jestli máš angelsounds tak ho najdeš snadno,, v tomto týdnu už parádně
By mě zajímalo, kolik dospělých by dokázalo nahmatat svoje srdce 😂
@meronym A co je na dotazu k nepochopení? To opravdu nerozumíte psanému textu? Neřeším, zda je dotaz inteligentní, či ne, nejspíš je špatně položený, zakladatelka nejspíš měla na mysli, zda lze srdíčko nahmatat, jako třeba tep na ruce, nebo nějak slyšet. A chcete říct, že kdyby tam ty čárky ve větách dopsala, tak najednou už byste její dotaz pochopila? Jako vážně? Spíš mám pocit, že jen hledáte důvod, jak do nekoho rejpat nebo si zvyšovat sebevědomí 😐. Kdo chce, pochopí i bez čárek ve větách... a i bez háčků a čárek nad písmeny, že? 😉
@lucinkakr Není zač 🙂. Taky jsem se jako prvorodička bála, jestli je miminko v pořádku, přešlo to, když jsem začala cítit pohyby, pak jsem se ale zase nervovala, když třeba na pár hodin usnulo a já nic necítila 🙄. Existuje něco jako takový domácí ultrazvuk na poslech srdíčka miminka, jmenuje se to Angelsounds, nevím, jak moc je spolehlivý, já to nakonec zvládla bez něj, ale třeba bys s ním byla klidnější 🙂.
Ty ho miluješ a chceš mu sahat na srdce... Ještě že to normálně nejde. Tedy možná ano, na úkor ohrožení života malého i tvého. Vzpamatuj se, srdíčko si můžeš poslechnout, nikoliv demolovat organy dítěte. Jestli chceš slyšet srdce svého dítěte, kup si takový ten přístroj na poslech, Angelsounds se tomu říká.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ne, nejde. Maximalne muzes nahmatat mimco, ale v tomhle tydnu tezko rict