Jde nahmatat srdíčko miminka?

lucinkakr
8. zář 2020

Chtěla bych se že zvědavosti zeptat jsem 16 týden těhu a chtěla bych se zeptat jestli jde nahmatat srdíčko miminka děkuji 🙂

elesse
8. zář 2020

Ne, nejde. Maximalne muzes nahmatat mimco, ale v tomhle tydnu tezko rict

jjasmina
8. zář 2020

Tak takového něco mě nikdy ani nenapadlo

meronym
8. zář 2020

@lucinkakr Opravdu jste se chtela zeptat na “nahmatani” srdce? Vite priblizne jak vypada lidske telo, resp. plod? Ze srdce je tak priblizne uprostred? Ja neprestavam zasnout nad nekterymi dotazy...

gruyerre
8. zář 2020

@lucinkakr jak to myslíš nahmat srdíčko? Pokud je plod v pořádku, má srdce v hrudním koši, jak bys ho chtěla nahmatávat?

terka555
8. zář 2020

@lucinkakr nahmatat urcite ne, ale pokud mas treba angelsounds, muzes srdicko slyset🙂

gracinka7
8. zář 2020

Nemůžeš nahmatat ani svoje. Natož to miminka.

makovice88
8. zář 2020

Ja doufam, ze jste myslela, jestli jde uz v 16. tydnu slyset...😂 Protoze jinak by ten dotaz byl slusny bizár.

lucinkakr
autor
8. zář 2020

@makovice88 Ano takhle jsem to myslela akorát jsem to špatně napsala nevěděla jsem jak to mám napsat

meronym
8. zář 2020

@lucinkakr Vy jste cizinka? A mate neco proti interpunkci? To se fakt neda.

makovice88
8. zář 2020

@lucinkakr Vsak jo, ja si to myslela. Kazdopadne v 16. tydnu uz jsem myslim srdicko slysela, ale dalo to dost hledani. Mela jsem placentu dost vepredu 😃

makovice88
8. zář 2020

@meronym Ale no tak...byvaji tu i horsi.

agneska7
9. zář 2020

Jestli máš angelsounds tak ho najdeš snadno,, v tomto týdnu už parádně

misu8
9. zář 2020

@meronym a vy zase máte problém pochopit kratičký text, pokud v něm chybí interpunkce? Vy zase nepíšete háčky a čárky a taky do vás nikdo nerejpe...

meronym
9. zář 2020

@misu8 Vam pripada dotaz zakladatelky srozumitelny? Tak to jste fakt dobra.

drep
9. zář 2020

By mě zajímalo, kolik dospělých by dokázalo nahmatat svoje srdce 😂

misu8
9. zář 2020

@meronym A co je na dotazu k nepochopení? To opravdu nerozumíte psanému textu? Neřeším, zda je dotaz inteligentní, či ne, nejspíš je špatně položený, zakladatelka nejspíš měla na mysli, zda lze srdíčko nahmatat, jako třeba tep na ruce, nebo nějak slyšet. A chcete říct, že kdyby tam ty čárky ve větách dopsala, tak najednou už byste její dotaz pochopila? Jako vážně? Spíš mám pocit, že jen hledáte důvod, jak do nekoho rejpat nebo si zvyšovat sebevědomí 😐. Kdo chce, pochopí i bez čárek ve větách... a i bez háčků a čárek nad písmeny, že? 😉

meronym
9. zář 2020

@misu8 Mate spatny den? Polovina prispevku v diskusi se tyka toho, ze uzivatelky dotaz nechapou. Takze zjevne neni sepsany stastne. A ano, carky a tecky jsou v cestine hodne dulezite.

lucinkakr
autor
9. zář 2020

@misu8 Děkuji za zastání je to krásně napsané a přesně na tohle jsem se chtěla pouze zeptat jsem prvorodička a chtěla jsem jen vědět jestli uslyším malého srdíčko nebo nahmatání miminka v mém 16 týdnu těhu

misu8
9. zář 2020

@lucinkakr Není zač 🙂. Taky jsem se jako prvorodička bála, jestli je miminko v pořádku, přešlo to, když jsem začala cítit pohyby, pak jsem se ale zase nervovala, když třeba na pár hodin usnulo a já nic necítila 🙄. Existuje něco jako takový domácí ultrazvuk na poslech srdíčka miminka, jmenuje se to Angelsounds, nevím, jak moc je spolehlivý, já to nakonec zvládla bez něj, ale třeba bys s ním byla klidnější 🙂.

kuttu
9. zář 2020

@meronym Chápu,taky jsem úplně alergická ns text bez čárek.Kolikrát ho musím číst dokola,než mi dojde,co tím chtěl autor řict.

lucinkakr
autor
9. zář 2020

@misu8 Děkuji mockrát za radu 🙂

jasto
16. říj 2020

@meronym asi myslela tep srdce ne

orisek56
16. říj 2020

Ty ho miluješ a chceš mu sahat na srdce... Ještě že to normálně nejde. Tedy možná ano, na úkor ohrožení života malého i tvého. Vzpamatuj se, srdíčko si můžeš poslechnout, nikoliv demolovat organy dítěte. Jestli chceš slyšet srdce svého dítěte, kup si takový ten přístroj na poslech, Angelsounds se tomu říká.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru