Jakou jste měly nejpodivnější kombinaci jídel v těhot.?

0508
13. srp 2014

Ahoj ženy, napadlo mě založit tuto diskuzi ohledně nejpodivnější kombinace jídel v těhotenství. Kyselá okurka s medem je klasika, ale jaké neobvyklé kombinace jste jedly vy?

soleilll
13. srp 2014

Žádnou, nuda. Netrpěla jsem nevolnostma, ale ani žádnýma zvláštníma chutěma. Jeden týden (asi ve 3. měsíci) jsem jedla denně bramborovou kaši a taky jsem pak začala pít ovocný pivo, i když jsem do té doby pivo vůbec nepila. Ke konci těhotenství jsem se kvůli pálení žáhy vyhýbala kyselému, takže žádný nakladačky, ale třeba ani ovocný čaje.

eldrag
13. srp 2014

cukroví se syrovou mrkví, a kyselá okurka s nutelou.

zuzkaa1
13. srp 2014

no já si máčela hranolky v ledové kávě z mekáče 😀

0508
autor
13. srp 2014

:D to mě uklidňuje, že nejsem jediná... Já dneska zajedla žemlovku tlačenkou a pak kakaovýma kolečkama a mám z toho pocit, že jsem hrozný čuně 😀

renca_hanych
13. srp 2014

já u prvního syna s oblibou v létě jedla meloun a zapíjela to mlíkem 😀 ted jen si na to jako netěhotná vzpomenu, je mě blivno 😀 ale já ani u jednoho netrpěla nevolností, bylo mě fajn a mohla jsem spráskat cokoliv 😉

hancazivocich
13. srp 2014

pomelo - x krát týdně.. Dnes ho nemůžu ani vidět... Tenkrát to bylo to jediný, co nešlo ven... 😝

golla
13. srp 2014

fičela jsem celý první trimestr na mandarinkách. ale jako na tunách mandarinkách

kacenka1111
13. srp 2014

ja jsem prvni tehotenstvi jedla jen koblihy, sezamove tycinky ze zdrave vyzivy a jablka idared z kaufu🙂 nic jineho skoro.....treba troje tycky, sest koblih a osm jablek....

elvira
13. srp 2014

Taky pomelo - denně. 🙂

0508
autor
13. srp 2014

já se vždycky držela, snažím se jíst fakt vyváženě, hodně sýrů, ovoce a zeleniny. Ale občas prostě fakt ujedu nějakou prasárnou, za kterou se stydím a nemůžu o ní ani mluvit 😎

apfele
13. srp 2014

U prvního těhu jsem dokázala sníst půlkilový sáček kysaného zelí 😀 druhé těhu bylo bez výkyvů v jídle 😉

boruvka16
13. srp 2014

já zajidam zmrzlinu chipsama i normálně, takže nic tehotenskeho asi nemám 😀 spis jsem už od druhého měsíce vysazena na vietnamskou polivku Pho, kterou zvladam několikrát týdně 😀

nicol22
13. srp 2014

Tak to já rybí salát s majonézou zapíjím banánovým mlékem 😀 hrozná prasárna 😀 taky občas musí přítel jet třeba v deset večer pro kyselý ryby 😀

nadja73
13. srp 2014

bramborák s malinovou marmeládou, ale to mi chutná furt 🙂

cherralie
13. srp 2014

@boruvka16 Pho je nejlepsi🙂

zuzkaa1
13. srp 2014

@0508 no tak já na to vyloženě chuť neměla ale vzpomínala jsem na ségru když byla prvně těhotná jak ležela v horké vaně a jedla lovečák a k tomu vanilkovej nanukáč 😀 tak jsem si řekla co na tom ty těhotný mají když já žádné takové chutě nepociťuju...No a tak jsem to vyzkoušela a hle ono je to dobré a moc

0508
autor
13. srp 2014

Já se někdy sama sobě divím, že ty kombinace ve mě pořád zůstávají a nevyzvracím je. Navíc mi to dělá moc dobře 🙂 a pořád si říkám: To chce to malý ve mě - ne já! 😀

sarusinek
13. srp 2014

V prvním těhotenství mi nebylo zle jen ze slaných tyčinek a pomela. Ve druhém zase z korbáčků a kukuřičných lupínků. Na to, že jsem člověk, co jí dost zdravě - minimum lepku, kravské bílkoviny, spousta ovoce a zeleniny - tak těhotenství pro mě byla, co se stravy týče, velkej úlet 😀

ladyhacek
28. srp 2014

No já zatím žádný zvláštní chutě nemám je mi špatně jen když pomyslím na cokoli. něco v sobě udržím a něco ne a každý den je to úplně jiný 🙂,ale chutnajími zelené bombari a mám chuť na vychlazené bílé vino.
ale do diskuze můžu přispět zkušeností známý:
tatranka namáčená v tatarce

majvik
28. srp 2014

ačkoliv jsem nikdy předtím palačinky v lásce neměla, tak v těhotenství jsem byla schopná si je jít udělat třeba i ve dvě v noci, zajíst je kyselým zelím a navrch feferonku😀 ale @ladyhacek tatranka s tatarkou zní taky lákavě😀

carolyncassady
28. srp 2014

@0508 Polovinu melounu a hned poté obří porce guláše s pěti knedlíkama a cibulí

ladyhacek
28. srp 2014

@carolyncassady páni no jsem zvědavá jestli taky dostanu časem hlad. zatím i když mám hlad tak toho moc nesním jím cca každý 2-3 hoďky a víc jak dva knedlíky jsem zatím do sebe nedostala. a ani půlku pizzy na kterou jsem se fakt těšila 🙂

mpavlinka
28. srp 2014

Denně dva - tři svazky ředkviček, jednou jsem požádala tchána ať mi koupí 10 svazků a on na mne hleděl a já říkám to mám na tři dny 😀

ivonapop
28. srp 2014

Já jsem každý ráno chodila naproti do krámku, koupila jsem si 10 - 15 deka šunkového kolene, k tomu pečivo a ládovala jsem to do sebe s Ramou - kterou jsem před tím nikdy nekupovala. Nechápu, jak jsem se tím mohla cpát

ivonapop
28. srp 2014

Jinak nějaké klasické slátaniny se mne netýkaly, naštěstí

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru