Ahoj holky.Měněj se vám prsa v těhu?Já jsem ve 12tt.A akorát ze začátku se mě malinko zvětšily a pak ztmavly dvorce.asi v 8tt se zase malinko zmenšily.A teď je mám tak nějka pořád stejně velký a jen trčej bradavky a jsou tmavý dvorce a bradavky???Jak to máte vy?Někdo píše,že se mu zvětšily o tři čísla....a já nic...
tak bohužel mě taky prsa nenarostla. Těšila jsem se, jak si konečně užiju větších, ale nic. Nalily se mi až v porodnici a po tu kratičkou dobu co jsem kojila byly větší - pak se vše vrátilo do původního stavu i tvaru.
nič pred, nič počas a nič po porode, ale kojím stále takže spokojná 😀
jajina33 mám přesně stav co ty(až na to zmenšení),ale měla jsem velikost košíčků na podprsence C a mám ji pořád a jsem tomu ráda,že nemusím kupovat větší.
tak me bohuzel me narostly 😅 jeste nez jsem mela jakekoli tuseni o tehotenstvi. to jsem mela megaprsa (D-E) a pres NOC jsem mi holky narostly do (F!!!!!!!!!!) po porodu se mi nevytvorilo mleko a od te doby mam E 😒 nevim kam bych je dala, kdybych mela mliko 😅 to bych si uz musela koupit padaky 😀
Mě nejdříve ztmavnuly bradavky, to bylo na začátku a teď před koncem se mi hodně nalejvají a řekla bych, že jsou o číslo větší.. 😉 A vytéká mi z nich taková žluto-oranžová vodička... (mám4 týdny do porodu)
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
budou ti růst a růst až nebudeš vědět kam s nima! 😀 po porodu skoro explodujou no a po odstavení zůstanou dva malé suché váčky... 😖 zatím je asi ještě brzo v 12 tt to přijde tak koncem 2hého trimestru, ale zas každá to má jinak! někdo nemá prý prsa ani po porodu.