Jaké máte zkušenosti s testem Prenatal Safe?

katinkastud
10. únor 2016
Uživatel katinkastud je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od katinkastud.

Ahoj holky, mám NT screening negativní ale v šedé zóně. Na triple test nechci kvůli falešné pozitivitě. Dneska jsem byla u svojí gynekoložky a ta mi nabízela PrenatalSafe. Máte s tím někdo zkušenosti? Zatím jsem slyšela jen o Prenascanu, tohle by mělo být prý lepší říkala doktorka. Je to tak? Víte někdo něco víc?

nurmisur
11. únor 2016

PrenatalSafe odesílají do Říma, měla by to být jediná laboratoř v Evropě, ostatní odesílají do zámoří, nebo Honkongu. Myslím, že největší výhodou je kratší doba čekání od 3 dnů. Sama čekám na výsledek zítra, nebo v pondělí. Přišlo mi to jako lepší možnost, než odběr klků, který je docela rizikový.

katinkastud
autor
11. únor 2016
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od katinkastud.

@nurmisur Děkuju za info 🙂 to jsem si taky četla a že má větší spolehlivost než ostatní. Zvažuju ještě PrenatalSafe Karyo pro testování všech chromozomů. Mám do toho podle tebe jít? 🙂

86paja
11. únor 2016

@katinkastud Ahoj, já jsem byla na Prenatal Safe už v 10. týdnu. Výsledky jsem měla za 5 dnů a byly v pořádku. Stálo mě to 12800,-. Je to rychlý způsob a hlavně je člověk klidnější... 🙂

katinkastud
autor
16. únor 2016

@86paja Děkuju za informaci, půjdeme do toho 🙂 Snad bude všechno tak, jak má být 🙂

nurmisur
16. únor 2016

@katinkastud V pondělí jsem dostala výsledek, vše v oukeji🙂 čekala jsem přesně týden🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru