Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli někdo neví, jak si ušít těhotenský pás, popř. nemá nějaký odkaz jak na to.
Myslím, že to nebude těžké, ale jsem švadlenka začátečník a neumím si udělat sama střih.
Díky
Ale jo, už mám objednaný. Spíš jsem myslela , že by to nemuselo být těžké ušít. Mám doma takovou pšknou látku...Nechci ten podpůrný, ale ten, co vypadá jako kus oblečení - pod kratší tričko, přes netěhotenské kalhoty...
Já ho měla, ale nakonec vůbec nenosila, nebylo kam, pořád jsem nosila svetr přes rifle 😅 Nebylo pořádně kde se svlíkat jen do trička. Jinak jsem měla rifle a kalhoty vyšší, s nápletem, ty kryly bříško a do nich se daly nosit i kratší trička, takže fakt nebylo kde unosit. určitě to je jednoduché ušít, takový dvojtý tunýlek z elastické látky.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
prosim te a nemas to lehci kdyz si koupis noseny? nez se s tim mordovat.ale zalezi na tobe...daji se poridit do 200kc s postovnym staci pohledat...a neni na nem co zkazit..ale ja bych si ho asi neporizovala..na me nemel vubec zadny efekt a ani jsem ho nosit nemohla protoze jsem mela drazdivou delohu a nemohla na brichu nic mit...