Ahoj holky, mám takový dotaz. Poslední měsíčky jsem měla 5.3.2013 a podle internetové těhu kalkulačky jsem v pátém týdnu, ale mám doma už od prvního těhotenství z časopisu maminka takové to kolečko, kde si zadáte poslední menzes a ono vám to ukáže vše(kolikátý týden jste, kdy je jaký utz, termín porodu atd.)
A dle toho jsem přesně dnes 6+0 Tak se chci zeptat na vaše zkušenosti, jak to počítáte vy? K doktorce bych chtěla jít až v sedmém týdnu(doufám, že už bude vidět srdíčko) proto bych to potřebovala vědět přesně. Díky moc
Takže , když zítra budu 6+1 tak to už je jako sedmý týden?
Tak super 🙂 děkuji moc holky 🙂
Někde mi vycházelo právě že dnes začínám pátý týden.
Takže příští pátek, když půjdu k doktorce, tak by to mělo být 7+3, tudíž osmý týden?
Myslíte si, že už bude vidět srdíčko?
@mitenka33 podle poslední MS zítra budeš 5+1 (včera jsi byla 4+6, dnes jsi 5+0), takže příští pátek budeš 6+3, tedy sedmý týden ... musíš počítat první den MS jako 0, další den 0+1 a tak dál, takže týden od prvního dne MS (12.3.) jsi byla 1+0 (jeden týden plný a 0 dnů z dalšího) 😎
Aha :(
Tak jsem myslela, že už zítra začínám sedmý týden . . . .
Ale děkuji
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj, počítá se od prvního dne poslední MS, takže jsi dnes ukončila pátý týden....viz.:http://tehotenskakalkulacka.cz/