Otázky, jak se partnerovi oznámilo těhotenství už tu byly, ale vždy z prvotních plánů sešlo s tim, že nejedna nadšená těhulka vyletěla ze záchoda a vyskočilo to z ní. Mě ale zajímá, jaké byly ty prvotní plány? Byly originální, nebo u večeře jen tak mezi řečí?
Já to plánovala tak,že mu ukážu pozitivní test.A to jsem taky udělala 🙂 Až na to,že on vůbec nepochopil co to je 😒
To se dá plánovat?
Testovali jsme spolu 🙂
Plánovat se to dá i nedá...První dítě s bývalým bylo neplánované a když sem zjistila že sem asi těhu,tak sem ex opatrně řekla,že sem to zatím nedostala-5 dní zpoždění u antiny bylo moc ! Přítel mě už nějakou dobu psychicky týral a řádil jako čert...Když se těhu potvrdilo tak mě nutil jít na potrat a já se mu konečně tehdy postavila a řekla sem mu,že bud si nás nechá oba nebo hned jdu,ale na potrat nepůjdu...Tak řekl,že teda jo...Ale lituju,že sem radši neodešla hned !!! Sice se trošičku zlepšil,ale o to víc chodil do svého baru pít s kamarádama a zahýbal mě...2 týdny před porodem ho zavřeli a já stejně skončila sama,ale bylo mě bez něj líp !!!Ze začátku sem měla strach být svobodná matka,ale když to přišlo tak to pro mě stejně bylo vysvobození...
Až po 9 letech sem potkala toho pravého a po roce přišlo plánované mimi...Chtěla sem manžu překvapit,že mu dám nějaké mini botičky nebo dudlík,apod....Ale zkazil mě to-zrovna sme začali stavět a přišel,jestli mimi ještě 1-2 měsíce nepočká,abychom se stěhovali do nového už s prckem...Udivená sem napřed hleděla jak puk a řekla sem mu,že to už určitě nepůjde,protože už se prcek u mě zabydlel...
Ted -vlastně od včera 😀 pracujem na třetím,tak snad ho překvapím a aspon do třetice to bude podle mě 😉
Jinak-první těhu přes antinu,druhé mimi hned po vysazení antiny,tak uvidím jak to bude ted 😉
@janesafari Ano, přesně takhle jsem si to představovala. V hlavě mam námět, že pokud k nám mimi přijde, tak že koupim pidi botičky a na chodbu nachystam mé s podpatky, jeho a pak pidi botičky, ale čert ví, jestli to ze mě nevyletí jak namydlené 🙂
Ahoj já sem 1.tehotenství oznámila takže sem koupila dárkové balení na pozitivní test a dala mu to jakože dárek večer u televize takže to nečekal.No a ted se nám to povedlo když sme měli už postavenej vanoční stromeček,takže sem mu to podsunula pod stromeček s malejma ponožkama,zase jako dáreček a řekla mu že mu tam mikuláš neco nechal.U obojího to byla velká radost a i překvapení protože i když sme to plánovali povedlo se to vždy naštestí hodně rychle. 🙂
já mu dala až po týdnu zuřivého testování krabičku a v ní ten digitální test,ponožtičky a růžovej a modrej dudlík,mám to v blogu 🙂
pořád jsem vymýšlela nějaký dárek - TT test, knihu o těhu, botičky atd atd, nakonec plánuji, jen položit ruku partnera na bříško a říct mu do očí, že čekáme miminko ... Teda až budeme čekat, zatím se stále snažíme 🙂
no ja bych chtela neco vymyslet aby to dostal jako prekvapeni i kdyz tak nejak se snazime o mimi ale nehrotime to az to prijde tak to prijde.ale asi to vidim na nejakou krabicku v tom neco ruzoveho a mobrehoa testik se vzkazem
Sedla jsem si k němu venku na zahradě na lavičku a řekla ať zavře oči a natáhne ruku - udělal to a já mu ruky vložila pozitivní test. A bylo to. 🙂
Noné, to je moc hezké, že jste měly všechny takové pěkné způsoby, jak to říct. 🙂 My jsme se oba na oba prcky tak těšili, že jsem ani neměla kdy co vymýšlet a hned jsem mu to musela říct. 🙂
tak ja planuji krabicku kde bude neco na styl jeho dudlicek test a vzkaz a nejlepe kybych sehnala neco s malym pitbulem :D
nás chodí budit vždycky náš pes, který je jako naše první dítě 🙂, takže když jsem ráno viděla těhotenský test, rychle jsem vystřihla srdce z papíru s mašlí, napsala "budu velká segra", dala pejsanovi na krk a čekala až půjde budit, manžel byl dojatý, bylo to moc hezké ráno 😵
U mne to bylo trochu složitější, na miminko jsme čekali hrozně dlouho, podstoupila jsem IVF a tak jsem si představovala jak budu reagovat na zprávu že jsem těhotná a jak to oznámím manželovi vše ale bylo jinak.
Po IVF jsem doma neměla odvahu testovat ale počkala si až na test a krev v caru, když mi sestřička oznámila že je test pozítivní tak ze mě jen vypadlo " a to je fakt? můžu to říct manželovi?" Muž čekal na mě včekárně a prý když jsem vyšla z ordinace tak jsem celá zářila a řekla jsem jen Táto Jo!!! Nevím byl-li v čekárně ještě někdo, nebo jsme tam byli sami ale dostala jsem takovou pusu že se mi podlomila kolena a v autě na parkovišti jsem se rozbrečela že trvalo hodnou chvíli než jsme mohli vyjet.
taky jsem plánovala, že mu to řeknu na výročí, na narozky, ale já to prostě nevydržela a řekla mu to hned u mě v práci, den prvního pozitivního testu..oproti tomu našim jsem to vydržela tajit dýl a o to jsme si rodiče víc vychutnali a udělala jsem dárkový poukaz na vnoučátko
My se zatim o mimčo snazime..ale muj plan je koupit přitelovi casopis rybařstvi..je totiz vašnivej rybař...a na jednu stranku nalepit bud těhu test nebo fotečku se slovy např: jedna rybička se uz chytila..nebo něco vtipného...ale jestli mi to vyjde...to netušim :D
Ja jsem nic neoznamovala, ale manzel si delal srandu, kdy to dostanu, ze to zas bude a vubec tak jsem mu rekla ze at se nesmeje, ze mi mela zacit ms vcera ale mozna ma zpozdeni, kdyz se ted v praci fyzicky namaham. To se mu nejak nezdalo, odpoledne prinesl test a druhy den jsme testovali spolu. 🙂 ukazala se carka a pul - a on cely spokojeny protoze: ja jsem ti to rikall!!! :D
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Já plánuju, že mu to řeknu nejlépe ten den, co na to přijdu, narovinu. Dávat to jako dárky a překvapení mi připadá strašně nevhodné.