Jak oznámit tatínkovi radostnou zprávu, že čekáme miminko?😊

nelinice
9. únor 2021

Dobrý večer holky, jak by jste oznámili pozitivní test svému priteli/manželovi?Vůbec nevím jak mu to mám říct, moje je to druhé těhotenství, jeho první, je mu 40.let ,budu moc ráda za jakýkoliv nápad, myslela jsem že to vydržím do Valentýna,ale to je ještě daleko😁,teď teprve chystáme společné bydlení, příští týden a uvidíme se zítra, jedu za ním do neděle,ale nevěřím že bych to do neděle vydržela mu to neříká,nejradši bych mu to řekla už teď do telefonu.

lachtanice86
9. únor 2021

Normalne jsem to manželovi rekla kdyz mi vyšel pozitivní test. Žádné překvapení jsem nechystala, prijde nám to infantilní.

calvac
9. únor 2021

@nelinice taky jsem to normálně sdělila manželovi. Velkou radost měl i tak.

nelinice
autor
9. únor 2021

@lachtanice86 Večer mi bude volat,to mu to mám říct po telefonu?Nejradši bych to udělala....to je pravda,ale osobně mi to přijde normalnejsi

nihanin
9. únor 2021

Po telefonu bych mu to rozhodně neříkala určitě bych počkala na setkání a na toho Valentýna by to bylo krásné

lachtanice86
9. únor 2021

@nelinice píšeš že se uvidíte zítra, tak mu to řekni zítra

ema90
9. únor 2021

Nekdo se vyziva v darovani boticek, bodycek, pozitivnich testu...
Ja na tohle nejsem 🤷🏼‍♀️
Jediny co jsem nedavno cetla a prislo mi to hezky, bylo, ze maminka psala, ze si nekde precetla, ze jejich miminko je zrovna velke jako cervena cocka.
Tak si dala do ruky jedno zrnko cocky a kdyz se partner ptal, co to je, tak mu rekla, ze takhle je zrovna velke jejich miminko 🙂
To mi prislo takovy pekny, originalni.

Ja to rekla normalne, proste jsem vysla s testem v ruce ze zachodu a rekla jsem, ze jsem tehotna. A ani kdyz jsem zjistila, ze to jsou dvojcata, tak sem kolem toho nedelala zadnou slavu. Proste jsem opet jen oznamila, ze jsou tam srdicka dve. Tot vse 😀

jako_mala_holka
9. únor 2021

Do telefonu určitě ne, osobně 👍... Já utíkala za manželem do postele s testem v ruce (byl tam duch a on ho skoro neviděl)😄 ale bylo to skoro po roce snažení a nevydržela bych čekat ani minutu 😅

gramar
9. únor 2021

Já ukázala test když jsem vylezla z koupelny a on chudák málem omdlel, protože si myslel že dvě čárky jsou dvojčata 😂 takže vlastně bylo překvápko, že bude jen jedno

maky977
9. únor 2021

@nelinice ja se to dozvěděla rano,když byl můj drahý v práci,takže jsem koupila dětskou cepicku a digi test a zabalila jsem to do krabičky,kterou jsem mu dala hned jak došel z práce a jeho reakce byla uzasna a měl obrovskou radost 🥰

veruuu_kubesovic
9. únor 2021

úplně normálně jsem mu ukázala test s //...proč z toho dělat něco infantilního? nejsme děti...

ema90
9. únor 2021

@gramar 😂😂😂 To je dobry. Tak to si ten muj sice nemyslel, nicmene dvojcata to jsou i tak 😀

biciklissie
9. únor 2021

A já si zase říkám, že je to životní novinka, tak proč si to neužít. Nepřijde mi na tom nic infantilního. Určitě bych to neříkala do telefonu, chtěla bych vidět ten jeho překvapený a radostný výraz. Já už oznamovala těhotenství tři (pouze jedno tedy vydrželo to krásného konce). První jsem oznámila také rychle, ty další dvě jsem už připravila malé překvapení.

nagojka
9. únor 2021

Ja sem dala do darkove dlouhe krabicky digitalni tehu test a k tomu vzkaz ,,Klokan prileti v lete tatko"...nic moc extra ale zadnej origo napad sem taky nemela...

terezia10
10. únor 2021

Tak ja jsem mu to napsala protože jsem to nemohla vydržet než by dosel z práce sice musela zastavit na dálnici jak byl v šoku ale ja nikdy nic nevydržím 😀

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru