Jak jste oznámili příchod druhého mimi rodiněě, manželovi, přátelům???
vedeli jsme oba, ze se asi tehotenstvi chysta, tak jsme jen cekali na den kdy udelal test a vedeli jsme to oba hned, rodine jsme to oznamili normalne az po skonceni 1. trimestru - nebot mam zdravotni problemy, tak nebylo vse jiste a chteli jsme mit jistotu, ze to je tak jak je. Prvni jsme jim oznamili stejne tak - to bylo po IVF.
jo jo manža to věděl jelikož jsem se snažili od prosince 🙂 a na konci února na nás vykoukli //. jelikož jsme tentokrát chtěli počkat do konce 1. trimestru tak jsme to tutlali, ale neututlali, jelikož jsem začala krvácet a musela do nemocnice. Manža musel do práce tak babičky hlídali ☹ teď je vše v porádku a užívám si těhu. 😀 jen to naše společné a sladké tajemství se nekonalo.
Za nás to oznamoval starší sourozenec (byly mu 2 roky a 3 měsíce), dostal pokyn, že na náštěvě u babiček má říct, že má máma v bříšku mimi. Když jsme seděli všichni u stolu a povídali, pošeptali jsme ať to teď řekne a fakt to oznámil on u obou rodičů - na každé návštěvě zvlášť. Bylo to sladký a my jen dodali, kdy že se na dalšího mrňouse můžou těšit. 🙂
uplne stejne jako poprve. 🙂 ukazala jsem mu test a nic vic nebylo potreba rikat 🙂
Manžel u prvního dostal pocurany test jako darek k narozeninám, u druhého jako dárek k svátku 🙂 ostatním jsme dle příležitostí oznamovali, že čekáme přírůstek.
Příteli jsem řekla, že mám pozitivní těhu test. A rodině oznamujeme takto: http://static0.asmira.com/photo/08/584408/album...
Moji rodiče ještě nic neví. Čeká je to překvapení - tato poukázka až za 2 týdny kdy k nim jedu (jedem). Ještě nevím jestli pojedu sama nebo oba..
Starší dcera namalovala obrázek s mimčem a dali jsme ho do obálky s popisem, co to je a dostali to pod stromeček. To jsem byla asi ve 3 měsíci....- manželovým rodičům. Jelikož jsem byla na IVF a manžela moji rodiče o tom věděli, tak jim jsme to nijak neoznamovali. První dcerka se to dozvěděla v poradně, brala jsem ji na utz...Byla trochu připravená,ale strašně se jí líbilo,,že může vdět mimina utz...
Naše dcerka nosila tričko s nápisem budu velká ségra 😉 a mělo úspěch
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
no, celkem se divím, že máš manžela na druhém místě až po rodině, ale tak na to se asi neptáš, že 😅
manželovi jsem řekla, že jsem nejspíš těhotná a rodině a přátelům jsme spolu po kontrole na gyndě řekli, že čekáme přírůstky 😉 nic extra 😀