Ahojky, chtěla bych originálně oznámit rodičům, že náš syn bude mít dalšího sourozence, nenapadá vás jak???Myslela jsem, že bych synovi nechala vyrobit tričko s nějakým nápisem, ale nic originálního mě nenapadá...prosím o nějaký tip...děkuji
@paja424 tak mi synovi nechali vyrobit body: Budu velký brácha. A tchýni jsme to oznamovali na narozeninách staršího. Byl oblečený do takového tygřího oblečku a když tchýně přijela hned si Štěstí vzala na ruku a chovala no a náš kamarád vzal plyšového tygra podal ho tchýni a říká: na tady si vyzkoušej jak se chovají dvě😄😄😄
@paja424 Ja bych poslala dopis postou,kde by bylo napsano...ahoj babicko ahoj dedo,to jsem ja dalsi vase vnoucatko/popripade uved jmeno/cekejte me,nebo tesim se na Vas....v breznu...v dubnu..ale tak,abys byla pri tom kdyz budou brat dopis ze schranky,aspon uvidis reakci..
@favofrenki to je super...
My dáváme fotky pro rodinu na picassu, každý měsíc album... do jednoho alba jsme dali fotku A., jak tlačí kočárek, a pod fotku jsme napsali "trénink na duben 2014". A pak už jsme jen čekali na telefony 😀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
my asi moc origo nebudem, v vánočním dárkům přidáme fotku malýho s papírem, dke bude napsáno: Budu velký brácha... nebo něco takového