Ahoj tehulky🙂jsem teprve 13tt, ale premyslim, jak si dokumentovat budouci rust briska. Myslim, ze zpocatku muze rust i nenapadne, a tak 1 cm navic si ani nevsimneme. Zakladam toto vlakno a vy pridavejte sve fotky briska v ruznych fazich tehotenstvi a nezapomente pro ostatni pripisovat miry pres pupik. Zajimalo by me, s kolika cm zaciname a s kolika budeme koncit. Mne jako prvotehulce brisko jeste neroste, obcas vecer se jen vyvali a zase schova🙂 Davam fotku ve 13tt po snidani😀pres pupik cca 78 cm.
@lovet5 souhlasím .. a po porodu ani nemluvím :D zůstalo mi 6 kg, bříško mi též zůstalo a ani po půl roce nejsem schopna to shodit ...
Holky dekuju, snazim se nejak udrzovat, pred tehu jsem behala, od malicka sportovala, uz par ket se vsak musim hlidat, jim vse na co mam chut, ale musim mit vydej, uz mi neni 15 no😀 jsem zvedava, co po porodu... Hlavni je se citit skvele a mit doma chlapi, kterym se libime, kazda z nas je krasna🙂 tesim se na vase prispevky
Jako prvotěhuli to asi ještě chvíli potrvá, než bude bříško viditelné...když navíc žiješ aktivní život a sportuješ, tak hned tak nevyleze. Já čekám druhé po 7 letech a když bych měla srovnat jaké bříško jsem měla tehdy a jaké teď, tak je to šílený rozdíl. Jsem v 17.tt a už teď vypadám jak min.v 7.měsíci 😊. Za poslední týden pořádně vylezlo, ale to jedno, hlavně abychom byli zdraví. Určitě bříško dokumentuj, je to hezká památka a nostalgie, když se k těm fotkám za pár let vrátíš.
@kukulinek87 take necekamze ted zavratne poroste, myslim, ze to bude nenapadne... Kazdopadne kamaradka take sportovala, postavu stejnou jako ja a ve 12tt uz ji byly tesne kalhoty a bunda a v 15tt uz to oznamovala a slo to videt i pres trisko, kazda jsme holt jina a to je to krasne🙂
Mne bricho narostlo asi az ve 28 tt (postavu mam akorat, ani hubena, ani tlusta), mela jsem ho maly... vsichni mysleli,ze jsem 6.-7.mesic a ja byla na zacatku 9., bavily mi jejich pohledy, kdyz zjistili, ze uz mi do porodu moc nezbyva 🙂 Je to strasne individualni, co holka, to jiny prubeh
@clementina82 a kdepak máš ty 2kg 😀
@pavca1982 Haha,no na to, jak se cely den cpu, tak se taky divim🙂 Ale za 5 tydnu se vdavam a mam normalni saty, tak se nebudu zlobit, kdyz bude brisko jeste chvili schovane;)
@clementina82 Tak to gratuluji a neboj já se vdávala v 15tt před dvěma lety a taky v normálních šatech.
@pavca1982 Diky moc!🙂
Holky, jinak pokud si chcete měřit bříška jinak než zaznamenat fotky, tak neměřte kolem dokola, to klame. Stačí, když na boku přibude trochu špíček a všechno je jinak. Břicho by měl měřit doktor v poradně a zapisovat do grafu v průkazce. Měří se od stydké kosti po hranu dělohy, kde ji nahmatá, jak je vysoko.
@lobella tyjo, můžu se zeptat kolik máš zhruba na výšku? Jsem stejný týden, taky mám kolem pasu 78, nevážím ani 50kg, ale jsem jako koule, ani fotku dávat nebudu :D
@prejeta_zaba jsem mrnavamam 163 cm, pred tehu 62 kg, ted 60,prvni 2 mesice mi bylo porad blbe, nevolnosti, nechutenstvi, ted uz jim tak 2 tydny normalne, ale vaha jde porad dolu, cca 200g za tyden...
@snezenka123 pani, vy uz jste krasne kulata
Holky jak to mate s dalsimi tehu, kdyz vam brisko vyleze uz takto brzy a schovat nejde?my cekame na prvni screening a az pak to chceme oznamovat, dosud to vi jen moji rodice a nej kamaradka... To kdyz mate velka briska uz takto brzy, to se asi neutaji ne?
Jinak take mate velky rozdil mezi ranem a vecerem? Ja mam vecer kolikrat uplne pupek a to jsem jinak uplne placata😀 schvalne ho sem hodim az se zase vykuli, abyste meli srovnani
@lobella děkuji🙂 no neutajím právě:-/ příští čt jedeme na screening, modlím se ať je všechno ok, okolí už ten pupek vnímá jako bych byla tak v 5-6 m...já měla vždycky velký bříško v těhu..hlavně na konci..ale v tomhle 4. těhu vylezlo rychle..v albu mám jak mi rostlo bříško v těhu s dětmi..a 12 tt u prvorozené..to se nedá srovnat😀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@lobella večer pošlu svoje 🙂 ale tedy máš krásnou postavu, takovou jsem neměla ani před těhotenstvím :D