Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, byla jsem nedávno na kontrole, všechno s prckem v pořádku, akorát já nepřibrala ani gram a jím jak o život :/ Nevíte některá jak nabrat?
Hodně záleží na tom, kolik byla tvá původní váha. Já za chvilku začínám 7 měsíc a mám nahoře tři kila. Pokud miminko prospívá a nehubneš, byla bych v klidu. A hlavně pokud to neřeší tvá lékařka, tak tuplem.
Miminko je jako parazit, vezme si, co potřebuje, i když nepřibereš. Nevím, kolikátý jsi týden, ale já v první půlce taky nepřibrala skoro nic. Na konci jsem měla + 7 kg.
Nepotrebujes pribirat. Jsou maminky co i u porodu maji -4kg nez pred tehu.
Hlavne nestresuj takovyma blbinkama 🙂 vypni konika a uzivej si tehu.
Za celé těhu jsem nabrala 2,5kg, prcek vážil 2,6 u porodu :D nikdo nic neřešil, před těhu jsem vážila 50kg/170cm 🙂 po porodu mám 48kg a drží se to furt..ne každý přibere, je to individuální🙂 kdyby se jim na ultrazvucích něco nezdálo, řekli by ti....ale pokud je vše ok, tak se hoď do klidu a neřeš to🙂
proč bys chtěla nabrat?🙂 Ona váha sama od sebe ke konci naskočí, to bych fakt neřešila.
@swetlusska To není zase tak zdaleka pravda. Já nepřibrala ani gram (naopak zhubla) a to ani u jednoho dítěte 😉 . Doktorka mě u prvního hnala k Apolináři a tam mi doktor řekl,že můžu být ráda. U dalších dětí jsem to již neřešila.
@superkousky Přesně. U obou tehu jsem zhubla 12 kg
Ono je to individuální, záleží jak se stravuješ a taky kolik vážíš. Já jsem v těhotenství měla přes 100kg a za celé těhotenství jsem přibrala asi 1kg, mimčo si ze mě vyjedlo co potřebovalo 🙂, a já jsem ve finále měla o 13kg méně, takže tak 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Buď ráda. Když nejde váha dolů, je to ok a hlavně individuální 😉 Co bychom tu za to některé daly. Já jsem v 37.tt a mám nahoře 25kg a váha konečně stojí.