Jak jste reagovaly na těhotenství?

nigrinka
1. říj 2014

Ahoj ženy !!
jak jste reagovaly na to když jste zjistili, že jste těhotné ? My zatím plánujeme, ale určitě to obrečíme :D

lucca13
1. říj 2014

A do pr*ele !! 😀 bylo to neplánované, takže šok 😅
Ale když jsem tu malinkou fazolku uviděla na UZ, tak jsem se zamilovala a začala se na ni moc těšit 😵
Teď jí bude rok a zbožňujem ji, i když občas zlobí 🙂

86radka86
1. říj 2014

No vzala jsem ten počůranej test a šla za ségrou, jestli vidí tu druhou čárku taky 😀 bylo to plánovaně neplánované 🙂 manželovi jsem to volala do Německa a jediný, co ze sebe vydal bylo HMMMMM... 😀 malýmu je 15m a je supráááckej a k tomu jsem v pátým měsíci a mooooc se na druhátko těšíme

sarriku
1. říj 2014

Rozpačitě a trochu lhostejně, vzhledem k tomu, že jsem měla úplně jiné plány.
Pocity se změnily až potom, co na prvním utz sice doktorka těhotenství potvrdila, ale to čekání na další kontrolu, jestli bude mít mimi už srdíčko, to bylo hrozné. Přehodnotila jsem to na strach o mimi, jestli bude v pořádku. Začala jsem si to uvědomovat a bát se ne o sebe, jak to zvládnu atd ale o něj, o to malé.

akmitaf
1. říj 2014

no my se snažili přes 2 roky a mám za sebou dvě neúspěšné IUI, po kterých jsem se tak psychicky vyčerpala, že jsme se doma dohodli, že jsme rádi za jedno zdravé dítě a to nám bude muset ke štěstí stačit. Takže jsem vezla dceru na příměstský tábor a v autě si říkám, téda neměla jsem to minulý týden dostat? A opravdu, po návratu domů byl test pozitiv. Nemohla jsem tomu vůbec uvěřit - je to prostě zázrak, ale ještě jsem si udělala v dalších dnech několik testů, než jsem to řekla manžovi. Pořád se mi chtělo štěstím plakat, pořád štěstím plaču (ale to už jsou spuštěné hormony) a když jsem manžovi dávala dárkovou taštičku s testíkama tak jsem úplně bulela. Prostě nádhera. Už zase bulím 😀 😀 😀

vlajka1
1. říj 2014

Poprve jsem nad testem brecela, skoncilo to SP v 6tt. Podruhe jsem se klepala jak blazen, vyslo to, ale MA v 9tt ukonceno revizi. Zaciname se znovu snazit a jak budu reagovat tezko rict. Spis doufam, ze to uz komecne dopadne do zdarneho konce 🙂

pusolamy
1. říj 2014

sla jsem si dat poslední cigaro abych to rozdýchala 😀

hanivasi
1. říj 2014

byla jsem nejšťastnější na světě. 😉

hany_bany
1. říj 2014

já jsem si dělala testík dneska ráno. Byla to sranda, zaspala jsem, takže rychle vyčůrat, testík do kelímku, umýt ruce, testík vyndat z kelímku, rychle jsem na sebe něco naházela, říkám manželovi "hmm, něco tam je 🙂" a on mi řekl "takže rentgen dneska nebude, co?" 🙂 (šla jsem k zubařce, plánovaný rtg jsem teda musela odmítnout) jinak raději vyčkám až do ultrazvuku, a pak až budu vědět, že se všechno vyvíjí jak má, tak mi to asi dojde a začne ta pravá euforie 🙂

jamia
1. říj 2014

"Cože? Už?" (zadařilo se hned druhý měsíc nechráněného sexu) Hned druhá myšlenka: "Ok, hlavně se nepos*at" 😉

nuali
1. říj 2014

Bohužel špatně a mrzí mě. Zůstala jsem sedět na zemi na záchodě, brečela jak malá a když přišel manžel, tak jsem mu řekla, že je ještě nechci ☹ Ale bylo to jenom tím šokem a překvapením, HA jsem vysadila záměrně a věděla jsem, že to přijde. Ale když to pak opravdu bylo skutečné... No mrzí mě to moc, ale bohužel už s tím nic neudělám teď. Příště snad budu reagovat s trochu větším nadšením 🙂

evulinkab
1. říj 2014

První těhotenství(neplánované, nicmene z mé strany chtěné)- přestože jsem to už tušila, jelikož jsem měla 10dní zpoždění, tak na wc, kde jsem si dělala test, to byl pořadny šok, zatočila se mi hlava, málem jsem omdlela, pak me z toho šoku polila horkost a já šla vzbudit segru, říct ji to...že bude teta.

Druhé těhotenství(taktéž viceméně neplánované, ochrana jen přeruš. styk a nekdy ani to ne, pouze spoléhání na plodné a neplodné dny.Přičemž jsme oba vedeli, že stát se muže a že stejne bychom chteli dítko tak do dvou let)-na wc ráno pozitivní test, partner chrněl po propařené noci, kde jsme byli spolu..akorát já už tušila, takže jsem ani nepila.Takže prvně jsem volala kamarádce, které jsem se den předtím svěřila, že možná jsem v tom a potom jsem šla za partnerem do postele.Bylo mu zle po alkoholu, nicmene se me zeptal, co je, co jsem delala tak dlouho na wc🙂...No tak jsem mu oznámila, že jsem si delala těhu test a že to vypadá, že jeho motorkáři nejsou tak pomalí, jak mi tvrdil🙂Aby jste chápali, přitel je motorkář a když jsme právě řešili "ochranu" při sexu, tak mi řekl, že už má svuj věk(v tu dobu 37) a že mě určo hned tak neoplodní, že už má motorkáře pomalé/myšleno spermie/🙂

verunkass
1. říj 2014

Holky ja na tehotenstvi reagovala tak ze sem se ptala 5x doktora jesli je to opravdu tehotenstvi ( jineho nez sem chodila). Driv sem chodila k jednomu doktorovi kazdy mesic memstruace 7-9 dni spozdeni takle sem tam chodila 4 mesice extra krece v podbrisku,on mi pokazde udelal ultrazvuk a rekl mi a vypsal zadanku pod kudlu,a kdyz to bylo uz 5 mesic takle rekl manzel odvezu te k jinemu lekari ten udelal vysetreni muzu rict brecela sem dost to bolelo ne od nej ale zase podbrisek udelal ultrazvuk a jeste ted si presne vybavuju tu vetu." Zadna rakovina ale regulerni 100% tehotenstvi gratuluju" a ja ze soku volam manzelovi a rikam mu pockej na brezem pak te zabiju v nemocnici.

verushe20
1. říj 2014

Jelikoz to bylo neplanovane tak sok... Doktorka mi řekla,ze jsem v 6 tydnu... Rozmyslela jsem se co dal, jestli si to necháme nebo ne... Ale cit byl silnější... Dneska máme krásnou,zdravou měsíční holčičku a za nic bych ji nevymenila

misar91
2. říj 2014

když jsem si dělala test,tajně jsem se modlila aby tam ta druhá čárka byla (mimi bylo neplánované) a když se tam opravdu vyrýsovala,byla jsem v hrozném šoku ale na druhou stranu dojatá.třásly se mi kolena,bušilo srdce hlavou mi proběhlo milion věcí a od tý doby jsem myslela jen na našeho prdolku...byl to zvláštní pocit

konidana
2. říj 2014

Našla jsem si gynekologa v místě bydliště a po letech zase došla na gynekologii:D

yildiz
2. říj 2014

🙂 ja kdyz jsem byla poprve tehotna /to jsem mela menzes skoro na den presne kazdy mesic / tak pak najednou nic ...tak po par dnech jsem sla tenkrat k firemni mudr ...😀 a ta mi pak po testech z krve rekla : jste tehotna / bylo by kratce 20🙂 / a ja jsem ji rekla : vazneeeeeeee???????? huraaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!! Mudra na me koukala, jestli jsem se nezblaznila 😀 ze mam takovou radost...no ale ja ji vazne mela ! 😀
Druhe tehu po letech 😀 planovane ....tak se nam povedlo asi po 3-4mes 🙂 to jsem byla teda nadsena ! 😀 moc skoro manzelovi jsem dala tehu test do krabicky co se davaji prstynky treba nebo sperky ...pozvala jsem ho vyjimecne na panaka a rekla ze pro nej neco mam ...mozna mu to bylo jasne kor kdyz pak dostal tu krabicku ! no radost mela velkou ja taky ...
a treti tehu - tak to jsem teda taky vedela hnedka kdyz uz jsem mela necely tyden zpozdeni ...tak me to nedalo udelala jsem si test a na nem silny cary - dalnice ! uplne jsem se rozklepala ...manza uz skoro nedockavej busil na dvere - ja vylezla ...vyraz nepopsatelny a manza : tak co je tam , vid ? JO je ! No bylo to planovany ze do dvou let bude , ale ze to prijde opravdu na cas presne 😀 po roce ...to jsem necekala ..😀 navic jsem si ten test delala na svatek Kristynky ..nasi druhe dcerky 😀 - zda bude jeste dalsi prekvapeni na wc...kdo vi ...? nechame to osudu ....😀

jaenik
6. říj 2014

Mně to vůbec nedošlo v tu chvíli, když se vyrýsovaly // říkám si: "Já jsem asi těhotná..?" Ale řekla jsem si to stylem, jakože: "Ty jo, dneska už je sobota... " úplná pohoda jazz. Pak jsem si tím samým stylem řekla: Mám to hned říct manželovi, nebo až později..? A dál jsem se tím nezaobírala.. Nebrala jsem to vážně, protože jsme nečekali, že se zadaří hned měsíc po začátku snažení díky mé nepravidelné MS.. Nakonec mi to plně docvaklo o 3 dny později, když jsem u doktora na UTZ viděla šmouhu s černou tečkou uprostřed a doktor mi těhotenství potvrdil. Ten večer jsem to oznámila manželovi tak, že jsem mu předala dáreček, kde měl dětské ponožtičky a když je vyndal a řekl s neskrývanou nadějí: "Až tak...?" tak jsem přikývla a začla štěstím plakat 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru