V úterý mi vyšel pozitivní těhotenský test, ale manžel o tom zatím neví - uvažuju.. Jak mu to říct? Nechci mu vrazit test pod nos a čekat, jestli to pochopí.. Nemáte nápad na nějaký kreativní způsob, jak to říct?
@uzivatelkapetra Plánované je, povedlo se po 3 měsících. Manžel děti zbožňuje a už než mě potkal se nemohl dočkat, až nějaké bude mít, tak uvažuju, jak mu to hezky říct 🙂
@saidy tak prvnímu manželovi jsem to napsala v SMS,když byl v práci.Nedokázala jsem čekat,až přijde domů.Druhému jsem ukázala pozitivní test,ale nechápal,co to je 😂 Ale přijde mi hezké dát mu do ruky obrázek z utz se slovy:něco ti ukážu,jakoby nic.Takhle to udělali švagr se švagrovou mě 😊
@andryyysssek To mě taky napadlo, ale na UZT jdu až za 2 týdny a nevím, jestli to tak dlouho vydržím 😀
Já mu to volala do práce a oslovila jsem ho :" Čau taťko... " Taky mě že začátku nepochopil.☺
@saidy úplně tě chápu,já to vždy vytelila hned každému 😁
@handous tohle udělala moje mamka svojí mamce:řekla ahoj babičko.Babičku málem trefil šlak,protože mamce nebylo ještě ani 18 😂
MMS 😀 Už byl v práci a já věděla, že to do odpoledne nevydržím, tak jsem mu test vyfotila a poslala. Vždycky jsem si říkala, jakou neudělám romantiku a pak byly prostě ty emoce takový, že než abych něco plánovala a připravovala, tak jsem to sdělila ihned moderními způsoby komunikace 😀
@fallingstars já bych možná vydržela, zatím to tajím čtvrtý den a nedělá mi to problém, neřekla jsem to nikomu a kamarádce jsem řekla, že těhotná nejsem, když se ptala 😀 Ale příjde mi to trochu nefér vůči tatínkovi budoucího miminka, že nic neví 🙂
@saidy Tak to jsi dobrá. Se mnou ty emoce cloumají ještě teď, když se na ten proužek papíru podívám 😀
@fallingstars Mi zatím ani nepříjde, že jsem těhotná 😀 Není mi zle ani nic, jenom najednou vůbec nevím, co je to hlad a to mi zas tak nevadí 😀
Moc gratuluji 🙂 já tady někde četla na diskuzi, že se maminka zeptala manžela co bude dělat v dubnu (termín porodu) a on že neví a na to mu sdělila, že bude potřeba odvézt do porodnice, že bude táta, tak to se mi moc líbilo 🙂
Neoznamovala jsem, oba dva jsme tušili, že jsem v tom a dělali test spolu🙂
Já jsem to měla hodně jednoduché. Snažili jsme se asi 7 měsíců a těhotenský test jsem si dělala na manželovi narozeniny. V pátek ráno mi vyšel tt pozitivní, odešla jsem do práce a odpoledne, jak manžel přišel z práce domů, tak jsem mu popřála a předala dárečky. Jeden po druhém rozbaloval a jako poslední rozbalil ten test. Takže mi to moc hezky vyšlo. 🙂
muj neveril nikdy zadnemu testu, vždy uveril az po potvrzeni od dr. Holt uplna jistota je az od dr ale urco jsi budouci mamimka a gratuluju 🙂
Já si to taky plánovala nějak romanticky, plánované mimčo nebylo, ale úplně nechtěné také ne. Mo dopadlo to tak, že jsem si dělala třetí test, chlap přišel domů z práce a nadával na práci a tak a já mu naštvaně řekla, ať se začne odnaučovat mluvit sprostě, že má nejvyšší čas a on na mě hned vyhrkl rozesmátý, jestli jsem těhotná nebo co :D
až se nám zadaří, tak bych chtěla dát do krabičky dudlík a test ;)
No já to zjistila na Den dětí.... tak jsem mu to tak nenápadně šeptla v práci 😀 bylo to neplánované, takže jsme to řešili maličko z jinýho úhlu... být v rozpoložení co teď, vymyslela bych něco pěknýho a nebrečela mu týden doma, že se to stát nemělo. 😀
Vždycky jsem si představovala nějakou velkou romantiku, abych manželovi oplatila krásnou žádost o ruku. Když mi ale vyšel pozitivní test, byla jsem tak dojatá, že jsem jen vyšla s testem v ruce v koupelny, uviděla jsem manžela a vehnaly se mi slzy do očí, nemohla jsem ani nic říct. Pochopil to 🙂
Já to zjistila týden před mýma narozeninama. Dostali jsme dárek oba ... dopis od děťátka. 🙂 Ukápla mu i slzička.
Napsala jsem mu sms, ze zrejme bude otcem.
A ted jsem mu poslala fotku testu, na coz mi odepsal: Nic tam nevidim, ale je mi jasny, proc to posilas. 😂😂
přítel dostal opožděný dárek k Vánocům - dudlík 🙂
Já jsem manželovi koupila tričko s nápisem Budu táta.. 🙂
Já oznamovat nemusela, přítel poznal sám. 🙂
Měli jsme jít odpoledne na pivo, tož jsem manželovi řekla, že místo na pivo pudu tak akorát do pr... a ukázala mu test. Podíval se na to a celkem pohotově řekl "hm, tak si dáš jenom malý" 😀
Tak já mu to řekla včera, že si nejsem jistá, že příští léto zvládneme svatbu kamarádů na opačném konci Moravy a když se ptal proč, ukázala jsem mu test. Napřed se přiblble usmíval, pak začal počítat, proč to nestihneme a na závěr ho zajímalo, kdy už mi má být špatně 😀
Když jsem otěhotněla poprvé poslala jsem mu zprávu "oznamujeme se lásce naší, že v září budem rodina" a hned mi volal a první co bylo " co tím jako myslíš ??? " 😃😃. A podruhé to dostal pod stromek, rozbalil si malého čápa 🙂.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Záleží jestli je to plánované, jaký je jeho očekávaný přístup.
My ho neznáme.
Pokud víš, že ho to jistě potěší, určitě se dá něco hezkého vymyslet a takové téma už tu myslím je.
Jinak gratuluji a přeji ať to vše proběhne v pořádku.