Zajímá mě, jak moc originální nápady jste měly oznámit budoucímu otci, že už jste v radostném očekávání a zda jste to vůbec vydržely nebo hned běžely k telefonu a vytáčely manželovo číslo? Děkuji.
Letela jsem s jeste mokrym testem ze zachodu... puvodne jsem si rikala, ze mu udelam nejake prani nebo krabicka, ale sila okamziku rozhodla za me. Na druhe se chystam upect dortik s mimi motivy, ale uz dopredu pochybuju, ze se to povede, nejspis to bude mit stejny prubeh jako poprve. 🙂
Oznamovat jsem téměř nic nemusela. Vyšla jsem z koupelny, začla třepavým hlasem dvě slova a hned to na mně poznal🙂
sila a kouzlo okamziku je nejlepsi. Muzi podle me stejne neoceni nejake cukrbliky ve forme infantilnich pranicek apod 🙂
Chtěla jsem mu to oznámit nějak hezky, nakonec jsem to vydržela neříct jen pár hodin... Přišel z práce a já mu ukázala test 😀 nechtěl tomu uvěřit do 1. kontroly u doktora, aby nebyl zklamaný, kdyby to byl jen falešný poplach 🙂 takže jestli bude v budoucnu 3.dítě, zkusím to vydržet a překvapit ho už s potvrzeným těhotenstvím...
Poslala jsem mu mms s testem a textem, že to vyšlo.
Taky jsem měla v plánu mu dát krásnou krabičku uvnitř s testíkem, ale vyběhla jsem se záchodu, stoupla si před něj a jen kejvala hlavou, že ano 🙂
Takového hubana jsem už dlouho nedostala ...a i motýlci v bříšku po 11 letech byli
Pak celý den chodil a ptal se fakt? Fakt jako? 🙂
zabaleny testik pod stromecek 😵 zjistila jsem 22.12.,ale co to dalo prace to vydrzet 😀
já to taky nevydržela a hned jsem běžela z wc s testem k němu 🙂
řekla bych to muži přímo.... protože to jinak nepochopí - jako třeba že v březnu přiletí čáp.. toto prostě chlapy nepochopí co tím ženská myslí.... a jako dárek to může být taky pěkný šok... taky to nepochopí... moje rada je... říct mu to normálě.. ,,
Manžel byl doma a já si dělala v koupelně test .... taky jsem přiběhla z testem v ruce a vše mu bylo hned jasný 🙂
Ja si delala test odpoledne a nerict jsem mu to vydrzela az do vecera, nez prisel z prace. Nechtela jsem mu takovou novinku oznamovat po telefonu. Stejne se me ptal, co teda ze znamenaji ty dve carky na tom papirku, tak jsem mu dala precist navod a pochopil 😀
o pul pate rano jsem ho vzbudila a ukazovala jsem mu test a dostala jsem pusinku a řekl že bude tatinek a hladil my břiško a řikal ahoooj tady tatinek 🙂
Já si vždycky plánovala, že mu to oznámím při romantické večeři. Dopadlo to tak, že jsem za ním běžela s kalhotkama na půl žerdi a počůraným testem v ruce ať se jde rychle podívat 😀
Dělala jsem si test dva dny před odjezdem na dovolenou a vyšel pozitivní. Přemýšlela jsem jak manžela co nejoriginálněji překvapit a hlavně nedat na sobě do té doby nic znát. Celé dva dny jsem to vydržela, nechápu!?! Test jsem dala do obálky s tím, že mu to dám v letadle. Čekala jsem na vhodnou příležitost, takže když jsme byli asi 10 km nad Atlantikem, tak jsem mu řekla že mám pro něj překvapení a dala mu obálku. Vůbec netušil a o to to bylo krásnější. Když rozdělal obálku a uviděl dvě čárky na testu, pochopil hned. Byl šťastný a z jeho vlhkých očí jsem byla naměkko i já🙂.
manžel, tenkrát ještě přítel, nebyl doma - odjel na dva dny přednášet do jiného města. poslala jsem mu MMS s fotkou testu. vůbec nevím, jak se tvářil. možná jsem to měla chvíli vydržet a počkat si na reakci :o)
Originální to tedy nebylo, ale jak jsem koukala na test, tak jsem ho vzala a šla za manželem s dotazem, vidíš to, nebo mi hrabe a on chudák zděšeně koukal na ty dvě čárky a říká to jako že to budou dvojčata? 😀 U druhého jsem s jásotem poskakovala po pokoji, tak si ťukal na čelo no a po třetí, jsem s radostným uff vycházela z koupelny a bylo jasno 🙂
Také přispěju 🙂 jak jsem mu to řekla ? no unás to bylo trochu jiné.Měla jsem rakovinu děložního čípku a po operaci pak čekáte na stěr po pár měsících zda je vše v pořádku.Jeli jsme k paní doktorce a tam nám měla sdělit zda se to vrátilo či nikoliv. Sdělila mi že výsledky jsou v pořádku a že pro jistotu uděláme kontrolní ultrazvuk zda je vše tam dole pořádku, poté jsme měli řešit hormony abych otěhotěla, snažily jsme se rok a nic. Když mi paní doktorka řekla že je vše v naprostém pořádku a povídá : vidíte tu tečku tady ? a já jí povídám ano vidím a ona na to tohle je vaše miminko víte o tom že jste těhotná? 😨 😀 no nevěděla jsem to byla jsem v 7 týdnu a přítel čekal nervozní v autě jestli jsou výsledky v pořádku.Holky brečela jsem jako želva štěstím mimi jsme si moc přáli a už ani nedoufali že po tom všem se nám to podaří.Paní doktorka tedy vytiskla foto já se dala na wc dohromady a šla za přítelem do auta. Kouřil jednu cigaretu za druhou a já se tvářila jako že smutně 😀 potvora. Povídá tak co je všechno v pořádku? nevrátilo se to ? a já se na něj podívala a řekla mu ano všechno je v pořádku a jěště něco navíc a podala mu fotku 😀 koukal na tu fotku a povídá co to je ? a já mu říkám jsme těhotní 😀 no holky byl to pro něj šok ale krásnej , už jsme skoro u konce těhotenství a moc se těšíme
Puvodne jsem planovala prekvapeni v obalce atd. Skutecnost byla jina. Udelala jsem si test cca 2 dny pred MS (ten vecer jsme meli mit velikou pici party a tak jsem chtela vedet, zda to mohu rozjet ci ne). Vycurala jsem se na prouzek, koukla hned na nej a nic, vyjdu ze zachoda a rikam manzelovi, ze si vecer muzu dat do nosu, ale nez jsem odnesla testik do kose, vykoukl na me duch. Tak ja na manzela - pojd sem a rekni, jestli to take vidis a manzel videl. Oba jsme pak cely den po sobe jen koukali a blbe se jeden na druheho culili... 🙂 Ten vecer manzel oslavil ten nas spolecny nalez, jak se slusi a patri - vsichni se divili, jak to do sebe manzel haze nebot to nikdo nevedel (oficialne jsme cekali az po 3 mesicich).
My testovali spolu🙂
Já vylezla z koupelny ubrečena a bylo to jasný =D ale ted se oba těšíme ....
Já mu test dala do tašky přes rameno, kterou jsem mu ten den schodou okolností koupila. Kouknul na tašku, řekl že je hezká a to je všechno. Tak jsem ho upozornila, že by se taky mohl podívat dovnitř. Mrknul tam a našel test. Byl to ten digitální Clear blue. Nejdřív do něj chtěl foukat( asi si myslel, že je to alkohol testr)😀 a když jsem se ho furt ptala jestli ví co to je, tak jen opakoval že neví😀 Po dlouhých minutách mu to teda došlo🙂 a teď si z toho dělá legraci, že si měl fouknout😀
Pritelovi to bylo jasne hned jak sem mela tyden spozdeni 🙂 hned sem sla k doktorovi ten tehu potvrdil a hned sem volala ze bude tatka 🙂
Také jsem to chtěla oznámit nějak hezky,v klidu....Ale v obou případech jsem okamžitě třesoucím hlasem oznámila ,,Jsou tam 🙂",poprvé jsem se k tomu ještě rozbrečela 🙂,protože to bylo umocněné tím,že jsem vyhodila negativní test do koše a po pár hodinách se na něj náhodou ještě kukla a už tam byly //
Já to parterovi neoznámila vůbec a nechala jsem ho,ať si na to přijde sám(stejně to asi tušil 😀 ).Prostě jsem si před odchodem do práce udělala test a pak jsem ho odložila na hrnek,který byl na květinové stěně.Sotva jsem dorazila do práce,hned mi volal a vyčinil mi,že jsem ho kvůli tomu nevzbudila. 😅 Ale u nás to bylo tím,že jsem do 8tt neměla jistotu,jestli mě pak čeká šťastné pokračování nebo revize. 😖 Takže jsme se opravdu radovali až,když bylo miminko na světě. 🙂
Já to zjistila ne z testu, ten vyšel negativní, ale následně z krve na gyndě. Chtěla jsem mu to říct osobně a taky se trochu bála, co on na to. Jeho rodině jsem vydržela vše tajit a jela za přítelem. Ten mi už do vlaku smskoval, že se mu povedl pracovní projekt a že koupil Portské a oslavíme to. Tak jsem přijela, v ložnici jsme se posadili na postel, připili jsme si. Já povídám před cinknutím sklenic: Moc ti gratuluju k tvému projektu a zároveˇn bych chtěla připít na náš společný projekt, který bude na delší dobu. Zvědavě na mě koukal a já mu povídám: Bude nás totiž o jednoho víc! A pak bylo nekonečné objímání, líbání, slz potoky a ještě teˇd slzím, když si na to vzpomenu. Mezitím, co tohle píšu, malá kope jako drak. Byla jsem v šoku, jak moc byl tenkrát nadšený a znovu si uvědomila, jak moc ho miluju.
Já pro změnu přišla s počůraným testem do obýváku s brekem, s tím že absolutně nevím jakej k tomu zaujmout postoj 🙂
Celou dobu našeho snažení se mě manžel ptal,jestli nemám chuť na kyselé okurky a já pořád že ne,prostě se nedařilo. 😢 Ráno v den odjezdu na naší svatební cestu,jsem si udělala test,jasně byli tam //.Celá šťastná jsem pobíhala po bytě....abych se uklidnila,šla jsem koupit snídani.Poté jsem šla manžela vzbudit ze slovy : že musíme do baťušku zabalit kyselé okurky 😵 Byl tak krasně překvapen,zmaten,ohromen..... neměl slov,jen se pořád usmíval.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
telefonicky🙂 a ihned, ještě se mi třepaly ruce, jak jsem to vytáčela, déle bych to nevydržela