Ahoj. Jsem v 9tt a poprvé jsem byla u doktora 24. Cervence. Kdybylo vsechno v poradku. Na dalsi kontrolu si me pozval az na 4. Zari. Zda se mi to za dlouho. Jak casto jste chodily na kontroly vy?
Nejdřív v 6.týdnu potvrzení těhotenství, pak za 3 týdny kontrola, jestli je srdíčko a pak vždy po měsíci, zatím nejsem u konce, ale myslím, že ke konci těhotenství se chodí častěji.
Já jsem 13tt, byla jsem v 8.tt to potvrdit, ve 12.tt na utz, dat krev a pro tehot. Průkazku, a příště jdu v 15.tt
Ahoj. Nejdřív po měsíci, pak po 14 dnech a od cca 34 týdne po týdnu na monitor. Ale myslím, že mezi 10 a 12 týdnem je kontrola vhodná, kvůli určení termínu porodu dle UZ a za poplatek se vyšetřuje šíjové projasnění, které může odhalit některé vady dřív než tripple test v 16 týdnu.
Já jsem byla nejdříve v 7tt na potvrzení těhotenství, pak v 10tt-to mi dali těhotenskou průkazku a pak až za 5 týdnu v 15tt. No a na další kontrolu mě doktorka pozvala znova po 5 týdnech. Když je vše v pořádku , tak asi není důvod tam chodit často....je pravda, že když bych tam šla častěji, tak mám větší jistotu, že je vše v pořádku.....takhle, když mimčo ještě nekope a je malé, tak člověku nezbývá než doufat.....
Když jsem čekala první dítko, tak jsem chodila po třech týdnech.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@dvoranna Ahoj, já byla v 8tt potvrdit srdeční akci a pak vždycky po měsíci kontrola.