Ahoj je mi hned jasné že tu budou i takové co mě budou ,,soudit,,. Máme tři děti a po porodu třetího jsem si nechala zavést nehormonalni tělísko a po 5 . Měsících od zavedení jsem právě našla // na testu . Upřímně nechápu to o syna jsme se snažili 3 roky a teď otěhotním i přes tělísko 😓 každopádně další dítě už nechceme a ani nemůžeme mít vzhledem k situaci co se teď děje a vše stojí pomalu 2x víc to prostě nemůžu .... 😢A má otázka zní v jakém TT vás Dr poslal na interupci chtěla bych to mít co nejdříve za sebou . K Dr jsem objednaná ve středu ale je mi jasné že vidět ještě nic nebude takže jen krev . To budu 4+6
Mne se stalo nedávno to samé. Máme doma 2, takže jsme se s manželem shodli, že si prcka nechame a pri 3 SC si nechám podvázat vaječníky. Naprosto chápu, že 4 děti v dnešní době jsou už vážně hodně, ony i 3 jsou dost. Každopádně podle toho co mi řekl můj Dr, tak pokud by jsme chtěli interubci je bezplatně, z důvodu selhání tělíska a dělá se hned jak se těhu potvrdí. Takže moc dlouho čekat nebudou....
Drž se.Na interupci jsem nebyla ale plně tě chápu,kor když jses chránila a i přes to... v tomto týdnu je to myslím nejlepší,zatím jen souhrn buněk bez srdce...
Po vyšetření a sepsání žádosti + vše kolem toho tě dr pošle do nemocnice na sepsání přerušení tam vám dají termín teď ještě aby to dobře napsala skrz to že selhalo tělísko skrz pojišťovnu někdy je to snima na dvě věci - mám druhé nehormonalni tělísko a to ho mám už pomalu 3.5 roku a vše ok...držím palce sice nejsem k tomu nakloněna ale nesoudim každý ať se rozhodne po svém já bych si mimco nechala ☘️☘️
@levandule_k
@nika89
@l01991
@lencaa11 holky moc děkuji za odpovědi . Snad to bude co nejdříve 😢
Drž se
Ahojky nejlépe hned stačí odběr hcg a zkus farmaceutické přerušení vynikají ti stahy dělohy. Je to šetrnější než kyretaz ale musí se počítat i s tím ze neodejdw vše a Psk se přistupuje je kyretazi… myslím ze té nikdo soudit nebude, zodpovědné ses chránila a chápu ze 4 dítě je opravdu hodně když člověk není úplně milionář
Sousedka měla 6 dětí. Teď má sedmé. Je to taková slabší rodina, moc to nezvládají ani finančně, ani výchovou. Tvé rozhodnutí, prevence a celkový přístup mi přijde v pořádku 🍀
Teda, já koukám, kolik selhání ta tělíska mají na svědomí☹, před nedávnem tu jiná paní řešila, jak se k tomu také postavit.
Znám i případ ze svého okolí, jen vím, že paní šla snad téměř ihned a nic neplatila.
Taky mám.prvni dítě díky tělísku 😂.
Mě třeba gynekolog hned při zjištění chtěl napsat UPT a že je to přes pojišťovnu takže nebudu nic hradit. Takže čím dříve zajdeš k lékaři tím lépe i pro tebe 😉
Já nakonec nešla,ale tebe naprosto chápu. Držím palce 🍀🍀🍀
@lencaa11 já ho mám od ledna a poslední kontrola byla v květnu kdy konstatoval že je tam kde má být jinak ,,provázek ,, jsem si kontrolovala taky i teď a stále je na svém místě 😓
@sylvka ano bezplatná ,teď když jsem volala a objednávala jsem se tak sestra říkala že je to zdarma
všem moc děkuji za odpovědi 💙💙
Ahoj holky , tak jdu od Dr podle něj těhotná nejsem ( ale to říkal u všech 3 děti) prý mám v děloze cystu na kterou mi píchnul agolutin . A když jsem se ho ptala že proč tedy mám pozitivní testy tak řekl že jsou falešně pozitivní mno nevím všechny 3? Tak jsem se ho ptala jestli aspoň veme krev na HCG . Tak prý ne na co 🙄. Takže jsem ho nakonec přesvědčila ať tu krev veme tak mám zítra volat . Mno dál mi akorát naději že by to mohla být jen ta cysta ale ty testy mě stále přesvědčují že těhotná jsem... nevěřím že při cystě by byly tak silné 😏
Kurde to se mi nezda,kor když sili... to neni falešně pozitivni.. bych zajela do nemocnice a pak změnit dr...
To spíš bude ještě opravdu rané, že nic nevidí, ale že to pak tvrdí s takovou namyšlenou jistotou...
dej zítra vědět, jaká je hodnota HCG, dobře, žes ho na odběr ukecala a nenechala se odbít.
A že sám tu krev nenabídl, když je třeba to těhotenství ověřit co nejdříve, to fakt nechápu :(
Cysta dělá na testu carky stejně tak léky některé ale zásadní teď bude ta krev zda tam je něco
V některých případech se stane, že test ukáže pozitivní výsledek i přesto, že nejste těhotná. Zvýšená koncentrace hCG je příznakem i některých nemocí, jako jsou cysty na vaječnících nebo nádorová onemocnění. Existují í léky, které tuto hladinu zvyšují, a to mohou být léky k vyvolání ovulace
@helen_h príšti týden má dovolenou takže teď nic řešit nechce 😔 ale teda jestli se krev potvrdí tak se asi zblázním čekat týden na to až přijde z dovolené 😭
Řešila bych to pak přes zastupujícího dr. nebo přes nemocnici. Uvidíš, jaký postup ti nabídne v telefonu, třeba překvapí!
@helen_h no snad a kéž by to bylo jen tou cystou ale moc tomu nevěřím . Dnes jsem si už říkala že by to asi chtělo změnu gynekologa ...je to starší dědula co jede ,, po staru,, 😏
Zas zda nic nevydel tak si myslim že to bude tou cystou zas úplně si myslím že při takových testech by musel vydet aspoň něco málo v děloze vyděl cystu což vám zvedlo HCG a myslím že by si jako lékař zas nerisknul těhotnou vás pustit s tělískem ale ještě bys te mohla na pohotovost že máte bolesti a oni vám udělají ultrazvuk zas pokaždé to nemusí hned bejt těhotenství přes telisko 🙂
@lencaa11 kéž by 🙏 , ale u nejmladšího syna mi do 6+1 tvrdil že těhotná nejsem a pak na kontrole za 2 týdny potvrdil že jsem 8+ a že je plod ještě o 5 dní starší než podle termínu ms 😏 takže v tomto mu moc nevěřím,.... Po porodu syna jsem chtěla Dr změnit ale říkala jsem si na co vždyť budu chodit už jen na preventivní prohlídky ...mno a teď zas lituji .....
Tak už jsou výsledky HCG z krve??
Jak to vypadá ??
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
To mě mrzí, že tohle musíš řešit, když jsi se chránila. Drž se.