Musím se objednat u svého gynekologa nebo to jde nějak obejít, aby o tom nevěděl?
Zkus zavolat na soukromou kliniku, tam by mohli poradit.
Myslím že zajít do nemocnice a tam to vyřídit lze ale stejně posílají papír na gyndu
Myslím si že teď už se žádná zpráva žádnému lékaři neposíla a pacientka ji dostane do ruky,aby ji předala.uz jen v rámci šetření,kdyby měli posílat zprávy všech pacientek,tak se nemocnice nedoplati.at jsem byla hospitalizovana, nebo na interupci že zdravotních důvodů, žádnému lékaři zprávu nikdo neposílal. Otázkou je,zda ti to v nemocnici někdo sepíše a bez zprávy od gynekologa tě vezmou. Přeci jen neznají tvou anamnezu,taky není možné podstupovat upt každý měsíc,limit je tuším 3? Aspoň kdysi to limitované zcela jistě bylo,hrozí různé komplikace. A to v nemocnici nikdo nezjistí. Takže já si myslím,ze bez zprávy ošetřujícího gynekologa si to na triko nikdo nevezme.
@escapelle v PC mají záznamy podle rodného čísla kdyby žena byla na přerušení a pak by šla třeba zas tak by to lékař viděl a do nemocnice žena může sama není to vázáno svim dr jde o to zda ji vezmou třeba na pilulku ano nevím zda i přímo na revizi ale obcházet lékaře je blbí už právě skrz třeba koplikace nebo pak kontrolu
@escapelle Tak gynekolog to taky vědět nemusí - moje gynekoložka taky nemá žádné info o tom, co bylo, než jsem začla chodit k ní (teda krom toho, že ty zprávy ani neexistují, protože "uplavaly" při povodních...). Takže určitě má smysl se ptát.
I když teda je na místě se skoro ptát, zda je ošetřující gynekolog vhodným lékařem, pokud mu žena podobné věci chce tajit.
@merope no já teda když se teď naposledy registrovala,tak nejenom že se mě dr na vše ptal,tak si kartu vyžádal. Tak jasně,mohla bych se někde registrovat jen kvůli vypsání upt a lhát,ale to už mi přijde jako velká fantasmagorie😂To,že se karty ztratí,to je hodně blbá náhoda,ale několik let je povinnost vést dokumentaci i v pc.vim,ze někteří,hlavně staři doktoři na to prdi i teď,ale mohli by z toho mít velký průšvih,hlavně kdyby se něco stalo a dokumentace prostě nebyla.
Zajímal by mě důvod,proč to autorka má potrebu tajit ☺️
@escapelle třeba lékaři nevěří nemám v něm třeba podporu atd důvodu může bejt hodně nebo k dr dochází někdo z rodiny atd pokud chce přerušení může nastivit kterou kterou koliv nemocnice nebo soukromé zařízení kde to dělají a je to její osobní věc tak jako si žena může vybrat porodnici ,nebo lékaře který dělá ruzne zákroky tak i tohle ...
@lencaa11 a zrovna tak může být z těch,které jdou na upt už po osmé. A po svých zkušenostech bych vsadila spíš na podobný důvod.
Určitě má právo najít si lékaře,kterému bude věřit, ale právo něco tajit před lékařem?
A já jsem hlavne nikde neřekla,že na to nemá právo. Jenom jsem řekla,že si myslím,že to nepůjde. Ono se totiž vseobecne ví,jak lidi lékařům lžou.
A není to jen doporučení gynekologa.svou zprávu musí dodat i obvodak.
Buď jak buď, mně je to upřímně jedno,co k tomu autorku vede,ať si dělá co chce. Já jen řekla,že to nejspíš nepůjde.
@escapelle, otěhotněla jsem vlastní hloupostí v šestinedělí. Můj gynekolog je rodinný přítel a já se za to i stydím, že jsem dopustila takové hlouposti. Také nechci, aby to věděla moje rodina. Proto bych potřebovala, aby to nevěděl.
Děkuji za odpověď. No a už si něco zjistila v nemocnici?rodinný přítel nebo ne,měl by ctít lékařské tajemství.
Budu ráda když dáš vědět,jak to nakonec dopadlo.
Ať to dobře dopadne🍀
@escapelle, zjistila. Objednala jsem se sama a mám termín, kdy se mám dostavit. Sepíše se nějaká žádost, udělá vyšetření a daji mi více informací. Žádanku od lékaře po telefonu nechtěla ať mám sebou. Více se dozvím až tam. Případně sem napíšu, jak to probíhalo ohledně toho.
Držím palce není to jen vaše vina na to jsou dva a nikdo nemá právo vás odsuzovat držím palce ať vše dopadne dobře ...
☘️☘️
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ja ti nevim, ale tvuj gynekolog by o tom vedet mel za vsech okolnosti.. ze zdravotnich duvodu atd.. a dost mozna mu poslou i zpravu, kdyz pujdes jinam 🤷🏻♀️