Tzv. sérum integrovaný test. Vyšel někomu špatně uvedený test? Přesto, že I. trimestriální screening vyšel dobře? Nevím, jestli mám podstoupit odběr plodovky. Nemáte někdo zkušenosti?
já mám o trochu nižší hodnotu hcg, pořád váhám, zda plodovku podstoupit, na testu mi řekli, že riziko vad je 1:2000 a riziko, že přijdem o zdravé mimo je 1:200. Což je strašně hodně, ale nerada bych, aby mimo bylo nějak postižené ☹
to chápu,taky jsem váhala,zda jít nebo ne,zvlášť když už jsem jednou spontánně potratila ve 24tt ☹ .Ale žít v nejistotě bych asi nedokázala,už jen 3 týdenní doba čekání na výsledky je nekonečná.
Musím se přiznat,že jsem se zákroku velmi obávala,ne toho samotného vpichu,ale co bude následovat pak.Zákrok byl v pohodě,skoro jsem to necítila a pak jsem si dala 3 dny naprostého klidu,opravdu jsem vstávala jen na Wc,i jídlo mi manžel nosil do postele. Nyní už ani nevím ,že jsem na ní byla.
Tvé obavy plně chápu 😔 😒 ,ale snad se rozhodneš správně a miminko bude zdravé a spokojené 🙂
já měla nízký estriol(uE3)
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
ahoj,mě vyšel špatně i přesto,že první byl v pořádku.Nám se ale ukázalo zvýšené riziko syndromu,který se v první trimestru nevyšetřuje.Na plodovce jsem byla 7.10.,teď čekáme na výsledky.