II. trimestrální screening. Vyšel někomu špatně?

smisek24
16. říj 2009

Tzv. sérum integrovaný test. Vyšel někomu špatně uvedený test? Přesto, že I. trimestriální screening vyšel dobře? Nevím, jestli mám podstoupit odběr plodovky. Nemáte někdo zkušenosti?

katy.m
16. říj 2009

ahoj,mě vyšel špatně i přesto,že první byl v pořádku.Nám se ale ukázalo zvýšené riziko syndromu,který se v první trimestru nevyšetřuje.Na plodovce jsem byla 7.10.,teď čekáme na výsledky.

smisek24
autor
16. říj 2009

já mám o trochu nižší hodnotu hcg, pořád váhám, zda plodovku podstoupit, na testu mi řekli, že riziko vad je 1:2000 a riziko, že přijdem o zdravé mimo je 1:200. Což je strašně hodně, ale nerada bych, aby mimo bylo nějak postižené ☹

katy.m
16. říj 2009

to chápu,taky jsem váhala,zda jít nebo ne,zvlášť když už jsem jednou spontánně potratila ve 24tt ☹ .Ale žít v nejistotě bych asi nedokázala,už jen 3 týdenní doba čekání na výsledky je nekonečná.
Musím se přiznat,že jsem se zákroku velmi obávala,ne toho samotného vpichu,ale co bude následovat pak.Zákrok byl v pohodě,skoro jsem to necítila a pak jsem si dala 3 dny naprostého klidu,opravdu jsem vstávala jen na Wc,i jídlo mi manžel nosil do postele. Nyní už ani nevím ,že jsem na ní byla.
Tvé obavy plně chápu 😔 😒 ,ale snad se rozhodneš správně a miminko bude zdravé a spokojené 🙂

katy.m
16. říj 2009

já měla nízký estriol(uE3)

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru