Ahojte,
chtěla jsem se zeptat...na screening mi řekli pohlaví, nicméně kamarádi mě řekli že se u nich spletli tak se chci zeptat na názor Váš?🙂
Co myslíte?
Dítě, správně plod, navíc v řezu vůbec neni zachyceny rozkrok.
Holky kam ma tyhle retro ultrazvuky chodíte? Fotka strašná a navíc tam pohlaví plodu nejde vidět. Je to řez.
Tipuji také buchtinku🤗
Ta téhle fotce se to těžko pozná. Zaměření by mělo být ze spod.
Ten pohlavní hrbolek jde vidět pěkně blbě, ja bych rekla kluk podle tý části co videt je 😀
@alubif to je dost blbé, jestli tě živí ultrazvuk, když nevíš, že u lidského plodu kolem 13. týdne se pohlaví dá určit podle sklonu pohlavního hrbolku a ne pohledem mezi nožičky. Arogantní tvá odpověď tazatelce byla. Nemusela jsi jí psát nic, když nevíš, asi nepotřebovala slyšet, že na snímku je plod, a ještě k tomu s nepravdivým dovětkem, že z boku se to nedá poznat.
@alubif Má pravdu. V tomto týdnu se určuje pohlaví dle pohlavního hrbolku, který je viditelný z boku. Až později je vidět mezi nožkami lávové zrno nebo pinďa. Možná by to chtělo věnovat se jiné profesi. Trochu trapas. 😀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Holka