Ahoj, chtěla jsem se zeptat co tam vidíte za pohlaví? 🙂 Ve čtvrtek můj gynekolog že je to holčička a v pátek na genetice že je to chlapeček 😀. Tak mě jen zajímá Váš názor 🙂 děkuji
@sarinka9191 taky absolutně nic nevidím 😄
@sarinka9191 ať koukám jak koukám ,já tam nevidím ani to miminko 🙈😂
@makovice88 takhle by to mělo být
Ale jo holky miminko tam je. Jsou tam roztažené nozicky, ale pohlaví určit z toho je těžké. Já bych řekla holcicka, kolikaty týden prosím jsi?
@sarinka9191 Pardon, ale z tehle fotky není poznat ani ze tam je dite natož pohlaví.
@marselina 21tt
@sarinka9191 presne tak jsem se ted pustila do popsání fotky taky.Řekla bych holcicku.
@marselina tady je ten klucik krásně vidět 🙂. Právě že vidím také holčičku ale paní na genetice viděla něco jiného, ale ukázala jen něco jako "pindika" ale varlata vůbec nikde nebyla a hned na to navazoval pupečník, paní tvrdila že si je jistá že kluk. Tak mi to vrtá hlavou, samozřejmě jistota je až porod, jen mě zajímal názor i někoho jiného 🙂 budu samozřejmě ráda ať je to kluk či holka. 🙂
@sarinka9191 já bych řekla fakt holcicku u nás to bylo viditelné už na prvním screeningu.
Uvidis co ti řekne doktorka až ti bude dělat další utz nebo jestli půjdes na 3,4D tam to půjde krásne videt
@marselina právě přemýšlím zda jít na ten 3 nebo 4D, jdu za měsíc na kontrolu tak uvidíme a pak se asi rozhodnu zda zkusím ještě ten 4D 🙂
@sarinka9191 já na něm byla minuly týden a bylo to krasny
@sarinka9191 já myslím že holka. Taky jsem měla téměř stejnou fotku a byla to holka.
@sarinka9191
Díky za vysvětlení, že tam miminko vážně je, já teda nechápala co mám hledat... A co říkal gynekolog ohledně pohlaví?
@veruuu_kubesovic můj doktor že je to holčička a druhý den na genetice že je to chlapeček. Ale "pindik" vypadal spíš jak jen nějaký pahylek na který navazoval pupečník. A paní že si je jistá že je to chlapecek. Už doma jednoho chlapecka mám a u něj "pindik" vypadal jinak. Tak právě nevím 😀
@palja děkuji Vám, taky vidím právě holčičku 🙂
@veruuu_kubesovic to paní hned v úvodním příspěvku přece píše 😃 že jeden gynekolog řekl holcicka a na genetice že kluk. Proto sem ze zájmu fotku dala
Takhle mi to připadá spis na holku, ale zase na té genetice měla pani doktorka určitě k dispozici více záběrů a úhlů…🙂
Věřila bych tomu, kdo má lepší UTZ 😂
@sarinka9191 fuha... Tak to bych asi zašla na 3d/4d utz, tam jsem krásně pohlaví viděla, ale u mě šlo vždy hezky vidět jak poprvé holka, tak podruhé kluk i na klasickém utz 🍀
@michaela_2 jej tak to jsem si nevšimla...
@veruuu_kubesovic a v kolikatem týdnu jste byla.na.3/4D ultrazvuku? Právě nad tím přemýšlím že to zkusím 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Pardon, ale nejak ani nevidim, kde to dite je 😂