Dobrý den, hledám empatického gynekologa v Praze či Praze-východ, který bere pacientky a respektuje individuální přání (např. odmítnutí vnitřního vyšetření). Jsem už v rozjetém vlaku "těhotenství", o to je hledání náročnější - dr. bych potřebovala změnit kvůli změně bydliště. Prosím jen konkrétní tipy na lékaře, díky za zdržení se nesouhlasných či napadajících příspěvků. Děkuji.
Nepises v jakym tydnu, ale muzes se od ty svy gyndarky poslat uz do porodnice kde chces rodit a tu gyndarku si nechat/nemenit, 2x rocne 100km neni narocny jet na kontrolu 😉
můžu nabídnout kontakt na svou sestřenici v Praze. Ale netuším zda respektuje individuální přání pacientek. Teď však 14 dní na dovolené.
Rozumím... je to mladá lékařka, která se neustále vzdělává. Myslím, že by mohla být pro tyto pacientky otevřená. Ale opravdu netuším. A teď ani nezjistím, je na dovči....
Dobře, posílám do sz....
Ahojky, asi nejrychlejší zpusob registrace a objednani je v Gyncentru - chodim do Hloubetina - kousek od metra. Příjemné prostředí, vse na místě-odběry, velky ultrazvuk, 4 D ultra, maji i svou internu, kdyz jsem objednana tak jdu přesně na čas, na vsem se s nima da domluvit. Poplatek je necela tisícovka za rok.
@ivuska1986 V Gyncentru mě právě odmítli kvůli tomu, že jsem odmítla vaginální vyšetření...na všem se opravdu domluvit nedá, takovou aroganci jako dnes jsem dlouho nezažila.
@urtica Zkuste MUDr. Galambošovou, je skvělá! A je v Líbeznicích, zde odkaz na její webové stránky - http://www.gynekologie-libeznice.cz/
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ja ti chci jenom pri hledani poprat hodne stesti (doopravdy). Ono je obecne v Pze sileny problem najit gyndare, ktery bere pacientky, jeste k tomu tehotne. A pokud mas jeste dalsi pozadavky, prijde mi to jako temer nemozne...Takze opravdu preji, at brzy najdes🙂