Chtěla bych se zeptat na vaše zkušenosti. Jsem po ivf, hcg narůstalo krásně, teď ale po týdnu narostlo ze 131 pouze na 357. MUDr. ale na UZ viděla 4mm váček v děloze, ale posunutý, nebyl na místě, kde by měl ideálně být. Tak je otázka, zda při hcg 357 vůbec něco může být v děloze vidět? Nebo co by to mohlo být? Pokud jste měli váček nesprávně umístěný, jak byl další postup? Mám stále obavy z mimoděložního, protože jedno už mám za sebou.
Já měla Hcg jen asi 303 a dr. už taky "něco" viděla a tím vyloučila mimoděložní, takže možné to je.
Přeju hodně štěstí!
Ahojky, asi je to různé... Já měla HCG 597 a ještě nic neviděla.. Tak čekáme do 15 a snad už něco uvidí..
Možná je to i UZ..
Každopádně přeji hodně štěstí 🙂
Holky a kde zjišťujete výšku HCG? To jde jen z krve, ne? Že se mi zdá, že někdo má informace - 7. den jsem měla tolik, 9. tolik a 11. tolik... Kde to berete? Máte těhutesty se stupnicí? 😀
@zimka z krve. 😉 muzes jit i jako samoplatce
zimko, mně tam posílá doktorka sama 🙂
Ony jsou prý taky různě citlivé ultrazvuky, může v nich být rozdíl týdne (tzn. že některý něco vidí 5. týden, jiný už 4.). A rozdíl hcg v jednom týdni je obrovský... Holky, vás posílá doktor pokaždé na krev? Já jsem byla zatím jen na první prohlídce, ale dělal mi jen ultrazvuk.
No já byla 2x a 2x mně posla na krev.. Mněla jsem nález na čípku a prodělala jsem 2 operace, tak asi proto a jakmile budu mít kartu, tak šupu na prohlídku na gyn. onkologii... no mám se nejspíš na co těšit... doufám jen že bude vše ok... 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ja myslim,ze na utz je viditelny od 1000 jednotek HCG