Ahoj,jsem uz na nervy ,poraďte prosim.. HCG mam skoro 1000, jsem v 6tt a min.tyden jsem spinila,dostala jsem Utrogestan a ascorutin,spineni přešlo ale od dnesniho rana slabe krvacim, rano tak hodinku pak nic a ted zase .. Jen trochu, ale červeně.. Byla jsem u mudr, a ta na utz jeste nic nevidi... Mam jen cekat a kdyz tak prijit v pondeli... Mate podobnou zkušenost? Jak to dopadlo?
Dekuji ☹
Já měla HCG 1200 a na uzv byl pouze gestační váček v 7tt. Pak jsem začla špinit, HCG začlo klesat a bylo z toho zamlkle...vím že tohle číst nechceš, ale buď připravena i na horší variantu. Což je spontánní potrat nebo revize...
Fakt nechci desit, ale u hcg 1000 by už něco být vidět mělo... Pokud není, smrdí mi to mimodeloznim a bála bych se 😐
Já mela HCG 1200 a taky byl vidět jen váček. Hodně hodně lez a bud Hodně hodně v klidu, protoze s tim nic jiného neuděláš. Ber vše co ti napsali a uvidíš na další kontrole co doktor uvidí. Přeji hodně štěstí 🍀
@ovecka14 mam presne totoznou zkusenost ktera mi ted spinka v postylce. Krvaceni az do 13tt. Ascorutin, utrogestan vaginalne. Chtelo to klid a odpicinek, mela jsem hematom-ten krvacel jak ho tlacilo mimi.
skoč si jako samoplátce do laborky na test HCG v pátek. Budeš moudřejší. Bud bude stoupat nebo klesat :-/ Držím pěsti at je to první možnost
Nerozumím, jestli není vidět zdroj krvácení nebo není vidět embryo. Pokud již bylo vidět embryo a tedy je vyloučeno mimoděložní, tak opravdu nezbývá než jen čekat. Podložit pánev a ležet a odpočívat. Moc držím palce a kdyby to neklaplo, tak to tak mělo být, ale černé myšlenky si zakaž 😉
@ovecka14 tohle dobrý není... 😐 určitě bych řešila dál...
@anetka1701. Vid..😔 Moje doktorka vubec řešit nic nechce ... Chci přejít jinam, ale dnes je tam az od 14.. Tak snad budu mit štěstí...
@ovecka14 byla bych ostrazita. Pokud bricho zacne bolet tak okamzite na pohotovost. Mela jsem mimodelozni a takto to zacinalo. Hcg jsem mela 2400 za ctyri dny 2900 a v nemocnici jeste poskocilo na 3000. Dokonce i krvaceni a spineni ustalo. Pak uz byla laparoskopie a odstraneni vejcovodu. Nechci strasit, ale v pripade ze jsou bolesti tak muze jit o minuty. Preju hodne stesti a hlavne at se jeste ukaze v deloze. Taky zalezi na kvalite ultrazvuku.
@ovecka14 ahoj, nepotěším Tě, ale tohle jsem měla před necelým rokem, bylo z toho mimoděložní a já přišla o vejcovod ☹ snad to u Tebe bude mít šťastný konec...
Ahoj, taky nepotesim, ale měla jsem to stejně. Nic nebylo vidět, HCG vysoké a občas špinění, občas ne a bylo to mimoděložní a také mi vzali vejcovod
@ovecka14 já bych šla do nemocnice... řekla bych co se děje, že máš strach z mimodelozniho... vezmou krev, udělají utz... v nejlepším případě bude vše ok a budeš jen za historku 😀 v tom horším to bude mimodelozni a zachrani tě...
Tak mi to nedalo a zajela jsem si do te laborky ještě dnes...HCG kleslo na 689..☹ Takze konec... Akorat mam chvílemi bolesti, ale vubec nekrvacim.. Může to byt mimodelozni kdyz to takhle kleslo za 24 hod? Mam naději ze je to v deloze a odejde to samo?
Tak to je mi lito ☹
@ovecka14 tak to je mi líto, ale zamlklým tehu si projde opravdu hodně žen a nehledá si to výjimky...je to lepší varianta mimoděložního, tak snad odejde samo. Nicméně bych nejpozději zítra zašla ke své gyn nebo na pohotovost a vše jim řekla, i to že ti kleslo HCG...držím palce ať je brzy líp, není to lehké 🙄
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Krvácení v prvním trimestru je časté, ale asi nezbude opravdu nic jiného, než odpočívat, brát ty prášky a počkat do dalšího ultrazvuku, kdy už by něco mělo být vidět 😉