Holky předem se omlouvám nevěděla jsem kam příspěvek zařadit.
Bydlíme 3 rokem v Berouně, ale gynekologa mám stále v Litoměřicích... ráda bych si našla nového zde. Jen je to takové choulostivé a nechci šlápnout vedle. Osobně mám lepsí zkušenost s doktorem než doktorkou.
Ráda bych aby zde byla možná přítomnost manžela u ultrazvuku a příjemné prostředí.
Zkoušela jsem pana Švamberka v Hořovicich ale v čekárně jsem se otočila a šla...hrůza a děs z celého místa mě vyděsil.
Zatím mám doporučení na pana doktora Brodana.
Děkuji za tipy. Budu vděčná.
V Beroune muzu doporučit Mudr Fuchs chodím už. Spousty let max.spokojenost a na ultrazvuk semnou chodi jak manžel tak i dcerka😉
MUDr Brodan je super, chodila jsem k němu, než jsem se přestěhovala 😉
já myslím, že může. S manželem jsem tam nechodila, ale byla jsem tam s dcerou při utz a v pohodě.
"Kancelář" má sestřička (tam se vypisují papíry, je tam váha) a ordinace je rozdělená, v jedné části má dr. stůl a židle, v druhé pak je plenta, kde je gynek. křeslo a ultrazvuk, tam se pak koncem těhotenství měří pravidelně monitor.
já u Švamberka byla na 3D a jen ta čekárna je děsná. Ale jinak doktor je to naprosto senzační
jo a Švamberk má ordinaci ještě ve Zdicích, tak to zkusit třeba ještě omrknout tam
Medicentrum - Dr. Ševít - lékař z Nemocnice Hořovice
Koukni na gynera.cz, já chodím na Zbraslav a naprostá spokojenost 😉.
Tak nakonec mi byla velmi doporučena MUDr. Věra Pavlů primářka Hořovické nemocnice kde bych chtěla i rodit. Zná někdo?
zkušenost nemám, ale doktoři v Hořovické nemocnici jsou fajn. Já mám skvělou zkušenost s Mudr Pelikánovou, má i ordinační hodiny v Berouně
Chodím k MUDr.Pavlů a neměnila bych, je opravdu výborná odrodila mi i oba syny, na ultrazvuk s vámi manžel může bez problémů 😊
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Háčkuju se 🙂. Já mám zatím v Praze a Beroun mám za rohem...