Zdravím 🙂 mám dotaz ... začínam 12tt a beru vitaminy elasti- Q. Chtěla bych se zeptat mate některá zkušenosti s gravimilk. Jestli je možne ho užívat i když beru vitamíny a jak moc jste po něm přibrali? Je možné ho míchat s mlékem a ne s vodou ? Děkuji moc za odpovědi
za mne ok, ale nebrala jsem už nic jinýho, do mlíka uplně v pohodě a pak jsem s ním pokračovala až do 4 m po porodu ke kojení
Obdivuju všechny, který to dokáží vypít 😀 fuj 😀 určitě ho můžete užívat s vitamíny a do mléka he taky mozny ho rozpustit 🙂 pribrat nevím, podle mne by tam neměl mít moc cukru.. Ale myslím, ze nejlepší je pestrá strava než náhražky 🙂 vajíčka, mléko, červený maso, kupa zeleniny a ovoce a žádná gravimilk není třeba 🙂 stejně to bude jen reklamní tah 🙂
Nutrimama je chutnejsi,gravimilk se hrozne zkazil...
@prostejina já ho třeba pila , protože to byl můj jediný příjem během dopoledne, nic jinýho jsem do sebe nedostala, najíst jsem se mohla až kolem 3 h odpolko a to se nedá se třemi dětmi a 4 v pupíku hlady zvládnout, takže jsem si udělala půl litr mlíka s gravimilkem a fungovala jsem 😀
Já ho taky pila.Rozpoustela jsem si ho v teplým mliku a dávala jsem si ho ke svačině.Pomohl mi se zacpou a dodal mi na chvíli energii.Dva starší jsou dablici,trochu jsem jim nestačila😊.užívala jsem k tomu ještě vitaminy,jedla hodně zeleniny,min ovoce,.....
@gabkafrey mužů se zeptat,jak se zvládají čtyři děti?myslím hlavně finance,zkloubeni povinnosti a tak.Chtěla bychom taky ještě benjaminka.ted teda budu muset do prace,ale třeba za rok.Ale z reakci rodiny byl problém už s naším třetím Misankem.přála bych si to,ale už ted mám hrůzu z reakci.....
Jediný který jsem kdy snesla byl coko, ale úplně horký, a pouze v době kojení...jinak.jsem ho vždy vyhodila😭
@andysebesta na reakce rodiny a okolí se vyprdnite, je to jen a jen čistě vaše věc, jestli 3 nebo 4 děti. Finančně je to o prioritách, manžel v práci, já domácnost, děti pomůžou s mladšími, pohrají si, pohlídají se, dá se to všechno krásně skloubit, jen o tom musí člověk trochu přemýšlet 😀 než se to naučí.
Já bych klidně brala ještě jedno 😀
Já mám čokoládovej, piju ho občas od třetího trimestru. Redim ho do trošky mléka jinak je to docela hnus. Den po první dávce se mi spustilo mlezivo ale nevím zda to s tím má něco společného😆😉
Mám čokoládový a mixuji si ho s mlékem a banány, jinak bych se pob**la.... :D
@gabkafrey jsi ma ikona 😀
@prostejina 😀 to snad neee . Ale děkuju, lichotí mi to, ale jak je psáno o kus hore, doma bych je učit nemohla, ad 1, na to nemám vlohy a u prvního nechápání bych asi ztratila nervy, ad2 dopoledne jsou 2 starší mimo-škola a školka a to je pro mne relax 😀, věnuju se plně prckům, takže kdybych ještě učila, měla bych pocit, že šidím ty mladší
Starý gravimilk neznám,ale nový se dá pít mám čokoládový a je moc dobrý narozdíl od nutrimama měla jsem vzorek z porodnice a hnus fuj moc sladký a po polknutí jak smradlavý kozí mlíko beze srandy ble 😵😝
Nezvladla jsem ani jeden hrnek, fuj tajbl, skoncil v kosi...
Tak gravimilk mi vůbec nechutná, ale nutrimama si kupuju. Holt každý ma jiné chutě🙂
Gravimilk se nesmí kombinovat s jinými doplňky. Já ho začala pít ve třetím měsíci a piju ho doteď, protože ještě pořád kojím a mlíka mám na rozdávání. Co se týče přibírání, tak to nemá absolutně žádný vliv a i když si ho dávám každé ráno s mlíkem, tak sem nezaznamenala žádný váhový nárůst.
Piju pravidelně každý den šálek + jednu tobolku Mamavitu 🙂 brala jsem to tak v těhotenství, i nyní, když kojím. Nevím, zda to má vliv na kvalitu a kvantitu mléka, nicméně já bych ukojila i další dítě 🙂
Piji gravimilk pravidelně a zatím jsem s ním problém neměla. A chutná mi. 😉
Gravimilk je super, mě moc chutnal a pila jsem ho celé těhotenství i po porodu.
Měla jsem vzorek a nedá se to...
Gravimilk jsem měla jen jako vzorek, čokoládový tuším, a bylo to moc dobré. 🙂 Ale mě nevadí pít ani proteiny (raději tedy rozmíchané v mléce, než ve vodě). S dalšími vitaminy bych to nemíchala, všeho moc škodí, a za sebe bych teda v těhotenství raději brala nějaké pilule a po porodu si to zpříjemnila naopak něčím takovým.
To přibírání podle mě taky bude hodně individuální, ale byl to teda jeden z důvodů, proč jsem se nakonec na ten Gravimilk vykašlala i po porodu, kil navíc už mám i bez toho dost.. :D
Měj krásný den! 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Já jsem dostala vzorek od mé gyndařky a tak jsem se po tom pos... 😀 takže asi tak 😀