Dobrý den maminky, chtěla bych se zeptat, zda některá pijete Gravimilk. Já neberu ani jsem nebrala vitamíny pro těhotné. Nyní jsem ve 26tt a poslední cca 2 měsíce piju Gravimilk. Nepiju ho naprosto pravidelně, ale minimálně obden. Neřešila jste to některá třeba s doktorem, jestli je ten Gravimilk dobrý... Jestli by se neměl pít třeba jen na začátku, jestli po něm mimčo nemůže moc růst... atd.
Moc díky 🙂
Já ho pila docela dlouho, ale objevila jsem ho až po porodu, když jsem potřebovala podpořit laktaci. Taky si nemyslím, že by z toho mimčo nějak víc rostlo nebo to jinak škodilo. Kromě vitamínů jsou tam i různé minerály a podle mě to je pořád přirozenější forma příjmu, než v tabletkách. Bohužel, co změnili recepturu, tak mi Gravimilk vyloženě nechutná a dělalo se mi při jeho pití špatně, ještě jsem ani nebyla podruhé těhotná. ☹
Děkuji za názory 🙂 já se pochopitelně snažím jíst zdravěji, než před těhu... a Gravimilk mi přišel taky přirozenější, než tabletky 🙂
Nám říkala porodní asistentka, že když už nic jiného, tak se díky Gravimilku aspoň dodržuje pitný režim, když se kojí - že se napít většinou zapomíná a takhle do sebe dostaneš pravidelně tekutiny.
Mně se o gravimilku zmínila právě doktorka a ti vědí, co tyto doplňky obsahují. Pila jsem ho od sedmého měsíce těhotenství a ještě pokračuju, protože stále kojím. Malé jsou tři měsíce a mám hezké prospívající miminkou s váhou naprosto v normě 🙂 na miminko gravimilk nemá vliv, má to hlavně vliv na tvorbu mléka ;)
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ja ho pila az po porodu, na podporu laktace..