Jakou mate zkusenost s Gennetem v Praze Holesovicich?
Ja
Poslu SZ, zlobi tu odesilani prispevku.
ano a bez problému. mohu doporučit
Gennet je fajn, byla jsem tam na screeningu. Na recepci pri zapisu se me sestricka zeptala, jestli pry jsem otehotnela spontanne...zarazila jsem se a odpovedela jsem ji, ze normalne pri sexu, ze nejsem panenka Maria 🙂
@jitka_zowie 😀 Tak takovou odpoved asi necekala. U nich je hodne paru po umelem oplodneni, proto se na to ptaji.
@jitka_zowie no, její otázka byla zcela normální, Gennet je centrum asistované reprodukce - zaměřují se na umělá oplodnění, tak chtěla vědět, zda patříš mezi páry, co otěhotněly přirozeně nebo uměle.. podle toho by ti i založila kartu..
@ budouci_maminka
To ano, ale asi bzch tomu nerekla "spontanni otehotneni" ale treba "prirozene otehotneni". Spontanni to mi prijde jako kdyz jsem se jednou rano probudila a puffff 🙂
Neboj, vim, ze Gennet je na IVF, ale proste mi to prislo vtipny a tusim, ze sestricka to vzala s humorem.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Jeste asi doplnim, ze mi jde o zkusenost se screeningem a genetickou poradnou, ne o IVF 😉