Zdravím všechny, chtěla bych se zeptat, jestli někdo má zkušenosti s užíváním tohohle přípravku v těhotenství? NA krabičce není napsaný, že je pro těhulky nevhodnej, ale i tak mám strach si ho vzít... Každopádně mě opět začíná bolet kyčel, takže jsem přemýšlela, že ho vezmu, aby se to srovnalo, ale mám hlavně strach, aby to neublížilo malýmu... 😖
kate me boli taky kycle od zacatku ale ted uz si rikam ze to nejakej vapnik bude chtit. Takze zitra jdu k dr a poprosim o neco tak ti kdyz tak dam vedet 😉
bobas - on ten gelactiv obnovuje chrupavku, přímo vápník v něm není, mně podle rtg špatně sedí ten kloub v kloubní jamce.... 😖 a po větší zátěži a tak to zlobí, ten gelactiv mi na to pomáhal parádně, ale teď mám strach, takže určo dej vědět... 🙂
Kate zeptam se ho primo na ten gelactiv a pak ho poprosim o neco pro me. Tak zitra odpoledne ti dam vedet 😉
bobas - super, diky moc 🙂
Hojky kate tak ten Gelactiv klidne prej muzes 😉 Vcera jsem nejak nestihla ti to tu napsat.
dekuju moc... 🙂 Neva, žes to napsala až dneska, já tu včera stejně skoro nebyla 🙂
nemas za co tak se mej a uzivej si tehu 😉
http://www.lekynainternetu.cz/p/gelactiv-120-30...
Ahoj brala jsem gelaktiv a byla sním spokojená,před 14 dny jsem jej vysadila. Otěhotněla jsem 🙂.Na výše uvedených stánkách píšou ,že NENÍ určen pro těhotné a kojící ženy .
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Trošku posunu kdyby nahodou