Fotografování před porodem UV, máte zkušenost?

miren
12. bře 2015

Dámy, máte s tímto zkušenost někdo?? Nebo jak někdo tvrdí, že je to škodlivé, víte o tom něco?

rencatupa
12. bře 2015
Uživatel rencatupa je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od rencatupa.

Teda, toto vidím poprvé, ještě jsem nikdy nic o tom neslyšela. Ale je to krásné.

bartlovaka
17. bře 2015

To je krásný 😲 Nicméně nepřijde mi že by to modré světlo nějak mělo škodit, ale fakt nevím....,.

lucinka58
17. bře 2015

Tyyyy joooo o tomhle jsem taky nikdy neslyšela. A u nás v ČR se to někde dělá?

miren
autor
17. bře 2015

je to nádrherné, a dělá to hodně fotografů, ale musí mít na to talent🙂

lucinka58
17. bře 2015

@miren a netušíš co si mám zadat do vyhledavače? Mě by se to líbilo, ale potřebovala bych někoho v Brně -)

bartlovaka
17. bře 2015

@miren Já jsem to zkoušela hledat a nic jsem nenašla, nějaký typ na název nebo kdo to fotí bys neměla prosím? Praha, praha východ

miren
autor
19. bře 2015

holky fakt nevím, zkusila bych oslovit nějaké fotografy, já na to přišla tak, že na fb známá sdílela tablo maturantů. A tak jsem fotografce psala. A jsem teda z Olomouce, takže bohužel neznám nikoho dál....UV pregnant photo toto zadala kamarádka do googlu

miren
autor
21. bře 2015

holky tak se omlouvám a asi to opravdu moc lidí nedělá..... 😒 😒 😒

bartlovaka
21. bře 2015

Taky myslím, na netu jsem hledala a hledala a hledala a nic nenašla ☹

miren
autor
22. bře 2015

zrovna, ale v Praze bych řekla obepiš fotografy, pošly fotky do přílohy a třeba ti z nich někdo napíše, že to dělá🙂

bartlovaka
22. bře 2015

No moc tomu nevěřím, myslím že když by to někdo dělal tak by se to dalo najít, nebo by se to rychle rozneslo, internet je rychlý a tohle by letělo jak střela 😉

miren
autor
23. bře 2015

ta moje fotografka to dělá, ale nikde to neprezentovala...Já budu prý její první práce, kterou bude prezentovat🙂

bartlovaka
23. bře 2015

Jsem psala známému kterej hodně fotí a zařizuje si zrovna ateliér, hodila jsem mu tyhle fotky a napsala ať fotí tohle. On napsal že to zná a že by chtěl, ale že na to nemá všechny věci, tak jsem napsala ať si to koupí a natrénuje na mě, že mám ještě cca 75 dní než se rozdvojím. Napsal že do 3 týdnů by to mohl mít, tak snad to vyjde. Kolik za to ta tvoje fotografka chce?

miren
autor
24. bře 2015

😀 tak aspon, že tak...O ceně jsme se nebavily, tak zatím nevím🙂

bartlovaka
15. kvě 2015

Zdravím, tak co, už jsi nafocená? Já jsem strašná zvědavka 🙂

miren
autor
16. kvě 2015

vydrž do 13.6., to už je ofiko termín kdy jdeme fotit🙂 pak pošlu🙂

bartlovaka
16. kvě 2015

Těším se 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru